Konyhai elszívó beépítés szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Páraelszívó Beépítés Szakembert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj páraelszívó beépítés szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 páraelszívó beépítés szakember közül! Korrekt konyhai elszívó beépítés árak — 5000-9500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 páraelszívó beépítés szakember most online

Andras

Andras

Еrdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

David

David

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a konyhai elszívó beépítés Pécsen?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb páraelszívó beépítés szakemberok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező páraelszívó beépítés szakembert!

Pécs dolgozom, megyében is! Személyesen akár 1 órán belül. Szervizfutárral országszerte max. 3-4 nap alatt. Alkatrészeinkre garanciát vállalunk. Teljes körű bevizsgálás a rejtett hibák javításáért. Árgarancia. Minőségi Alkatrészek. Élettartam Garancia. Szerviz futár. Magas szakértelem.

 • Konyhai elszívó beépítés

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt segítőkész csapat.

Ingyenes helyszíni felmérés, tapasztalt, megbízható szakemberek és rövid határidők! Országosan! Minőségi termékekkel és elismert márkákkal dolgozunk! Most 10 év garanciával. Ingyenes felmérés. Minőségi eszközök. Gyorsan rövid határidővel.
 • Konyhai elszívó beépítés

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm a precíz és szép munkát nekik! A laptopomat leejtettem és eltörött a zsanérja, nem lehetett kinyitni. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a helyet, nagyon meg volt elégedve. Amikor bevittem mindent elmondtak és mutattak, felkészítettek rá hogy nem lesz a régi, ahhoz képest nagyon szépen helyre hozták, persze nem tökéletes, de miért ejtettem le. Funkciója azóta is jó, bírja a gyűrűdést, és aki nem tudja hogy javítva volt észre se veszi. Ez majdnem egy éve így van. Köszönöm hogy nem kellett új gépet vennem és hogy ilyen kedvesek voltatok!

Pécs dolgozom, megyében is! Szakembereink tudják, milyen kérdéseket tegyenek fel, hogy a hiba megállapítható legyen.

 • Konyhai elszívó beépítés

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

képcsöves tv-t és videót is vittem kb. 5 éve, még mindig jól működnek!

Kedves érdeklődő! Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Gyors kivitelezés. Profi csapat. Több év garancia. Szolgáltatások: Klíma telepítés, Klíma beszerelés.

 • Konyhai elszívó beépítés

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Elvittem kijelző cserére az X-em. Pára került a frissen ragasztott kijelző alá majd gariba ki lett cserélve. Most pedig egy fél év sem telt el de elengedte magát baloldalt a kijelző(szemmel be lehet látni a kijelző alá) és erre annyi reakciót kaptam hogy vagy fizessek be még egy kijelzőre vagy húzzam a fejemre a telefonom. El kellett pazaroljam a garanciámat mert pazar módon rakták be a kijelzőmet.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Ingyenes ajánlatkérés. Írásban vagy telefonon. . . Valós értékelések.

 • Konyhai elszívó beépítés

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profi, gyors munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj páraelszívó beépítés szakember szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy páraelszívó beépítés szakember konyhai elszívó beépítés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai elszívó beépítés: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a konyhai elszívó beépítés átlagos díja 5000 - 9500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Páraelszívó Beépítés Szakemberok - hogyan válasszunk Pécsen?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok páraelszívó beépítés szakembert Pécsen?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKULCS TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy páraelszívó beépítés szakember?

Egy autótisztító a következő feladattal kereshető meg: autókulcs tisztítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi páraelszívó beépítés szakember?

A jó autótisztító pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: konyhai elszívó beépítés?

Az Autókulcs tisztítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy autótisztítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas