Porszívó javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó javítás árak: 5700-10700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 porszívó szerelő most online

Nandor

Nandor

Еrdekel.

Győző

Győző

Sok tapasztalatom van

Roland

Roland

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó javítás Pécsen?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

Üdv Tibor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás.

 • Porszívó javítás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A mi tapasztalatunk többszöri alkalom után is nagyon pozitív! Korrekt pontos hozzáértő szakember! Időben jön, már az elmondottak alapján tudja mi a probléma és azonnal javítja! Nyugodt szívvel ajánljuk!

Norbert vagyok. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan,...

 • Porszívó javítás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors és árban is baráti szerviz.

Gyula, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Gond van a bojlerrel? Mi megoldjuk! Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Nincs meleg víz? Mi megoldjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Kedvező áron. Korrekt ár gyors munka. Budapest és vonzáskörzete. Hajdú bojlerek. Ingyenes kiszállás.

 • Porszívó javítás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Egy elektrolux rúdporszivó aksija megadta magát kb. 3 év alatt. Ki szerettem volna cseréltetni az akkumulátort, ehelyett a komplett morzsaporszívó rész cseréjét ajánlották, amihez előleget kértek(e-mailben) . Próbáltam felhívni őket telefonon, hogy esetleg elutalhassam az előleget(karanténban voltunk), de nem vették fel a telefont. A karantén lejárata után felkerestem a szervíz. Sok mindenben nem voltegy a véleményünk, végül a kifogásaim annyira felháborították, nem fogadta el az előleget, és nem segített a belső rész megrendelésében. Ezek után le kell azt is írnom, hogy az elektrolux hűtőszekrényünk javításához is hívtuk őket több éve, amire csak annyit mondtak, kuka. Más megcsinálta, azóta is működik.

Gábor vagyok. Ha nem forog a dob, ha nem indul, ha se kép se hang, ha zakatol HÍVJ és segítünk!

 • Porszívó javítás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Ma reggel megmentették az életem! Gyors, kedves kiszolgàlàs, örök hàla!

Üdvözlöm a profilomon. Javítás esetén Díjtalan Kiszállás kedvező Ár Garancia Megbízhatóság Profi Munka. Indesit Whirlpool Bosch. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Mosógép...

 • Porszívó javítás

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Segítő kész, mindenre tud megoldást, barátságos.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó javítás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a porszívó javítás átlagára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Porszívó Szerelők - hogyan válasszunk Pécsen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok porszívó szerelőt Pécsen?

Most 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy porszívó szerelő?

Egy autómosó a következő feladattal kereshető meg: autó tisztítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a porszívó szerelő?

A jó autómosó részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: porszívó szerelő?

Ha a legjobb autómosó segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Autó tisztítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas