Porszívó szervíz: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó szervíz árak: 3800-7200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 porszívó szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Győző

Győző

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó szervíz Pécsen?

3800 - 7200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Minőségi szerelés. Kedvező áron, gyorsan javítjuk meg elromlott eszközét!

 • Porszívó szervíz

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors javítás. Másnapra kész volt amit javításra vittem.

Tamás vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Villany tűzhely javítás. Mosogatógép szerviz. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Porszívó szervíz

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

A múlt hét folyamán emailen keresztül vettem fel a kapcsolatot velük, készséggel válaszoltak a problémámra, segítőkészek voltak! Amikor bevittem a hibás dualsensem (analóg drift), rögtön kicserélték egy teljesen újra, nagyon kedvesek és gyorsak voltak!Profik, minden a megbeszéltek szerint történt, bátran ajánlom mindenkinek a szolgáltatásukat!

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Munkánkra és a beépített anyagokra garanciát vállalunk. A kiszállás díjtalan, hívjon most! Márkafüggetlenül vállaljuk elektromos sütők javítását, üzembe helyezését korrekt áron.

 • Porszívó szervíz

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Képernyő cserére vittem a telefonomat. Két óra múlva már mehettem is volna érte. Tökéletes munka lett. Nagyon segítőkészek és még a dolgukat is értik. Kedvező árak! Melegen ajánlom😌

Üdvözlöm! Várjuk hívását Minden nap 07:00 és 20.00 között.

 • Porszívó szervíz

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

DeLonghi karos kávéfőzőmet vittem be javításra. Profin feltárták a hibát, és adtak ajánlatot a javításra. Megbízható kezekbe került a gépem. Másoknak is ajánlom +++

Kedves érdeklődő! Budapesten alap munkadíjon felül kiszállási díj nincs. Vidéki kiszállásnál is alacsony. Egyeztetéssel 1 óra alatt, 27 éves szakmai múlttal, garanciával. 27 éves szakmai múlttal. Egyeztetéssel 1 óra alatt. hívjon, nem fog csalódni.

 • Porszívó szervíz

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb emberek A legjobb szerelők A legjobb beszélgető partnerek A legszimpatikusabb csapat És én köszönöm :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó szervíz közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó szervíz: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a porszívó szervíz átlagára 5800 - 10800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Porszívó Szerelők - mi alapján válasszunk Pécsen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok porszívó szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÉLVÉDŐ POLÍROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk porszívó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: szélvédő polírozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi porszívó szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a szélvédő polírozás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: porszívó szervíz?

A szélvédő polírozás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas