Mikrohullámú sütő javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 16 szerelő közül! Korrekt mikrohullámú sütő javítás árak — 5400-10100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 szerelő most online

Marius

Marius

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mikrohullámú sütő javítás Pécsen?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Üdvözlöm! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Mikrohullámú sütő javítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon készséges ügyintézés és szervíz, jó áron.

Sándor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Látogasd meg családias hangulatú üzletünket, és a lehető leggyorsabban segítünk ! Szoftveres javítások. Akkumulátor csere. Töltés javítás.

 • Mikrohullámú sütő javítás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Másnapra megjavították a TV készülékemet! Ráadásul eső áztatta állapotban vittem be! Azonnal szétszedték kiszáradni! Köszönöm!

Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Országosan. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.
 • Mikrohullámú sütő javítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Szuper gyorsak, megjavították a kvfőzőnket mely azóta finomabb kávét főz, mint valaha. ;)

Gabi Kohi
2 éve

Pécs dolgozom, megyében is! Bármilyen típusú gázkészülékkel, kazánnal, cirkóval boldogulunk! Minden munkánkra 1 éves garanciát adunk! Hívj minket bizalommal! Gázkészülék szerelés. Gázkészülék javítás.

 • Mikrohullámú sütő javítás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Három helyen utasították el a telefonom javítását, ezután találtam rá erre a szervízre. Itt minden probléma nélkül, szerencsémre azonnal vállalták a készülék javítását. Egy óra múlva átvehettem a telefont, amit azóta is gond nélkül használok.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Országosan. Hívjon bizalommal.

 • Mikrohullámú sütő javítás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom. Pontos, időre készenlettek. És korekt áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő mikrohullámú sütő javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikrohullámú sütő javítás: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a mikrohullámú sütő javítás átlagos ára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Pécsen a tuning fényszóró szolgáltatáshoz már 16 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szerelőt Pécsen?

Most 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TUNING FÉNYSZÓRÓ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő ezzel a munkával bízható meg: tuning fényszóró vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szerelő?

Egy jó autóvillamossági szerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: mikrohullámú sütő javítás?

A tuning fényszóró és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy autóvillamossági szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas