Videoton hangfal javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 18 hangfal szerelő közül! Korrekt videoton hangfal javítás árak — 4600-8700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Pécsen közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 hangfal szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videoton hangfal javítás Pécsen?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Videoton hangfal javítás

    3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Megtalálta az elromlott tévé okát, és gyorsan és azonnal megjavította! Köszönöm. A mestert szakemberként ajánlom.

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Videoton hangfal javítás

    6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyon jó! Gyors átfutás, minden hibátlan - remekül működik! Köszönjük szépen!

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Videoton hangfal javítás

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A technikus felelősségteljes és magasan képzett. Újra fogom vásárolni. Mindenkinek ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő videoton hangfal javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Videoton hangfal javítás: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a videoton hangfal javítás átlagára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Pécsen a videoton hangfal javítás szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hangfal szerelőt Pécsen?

Jelenleg 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOTON HANGFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok hangfal szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható hangfal szerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: videoton hangfal javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi hangfal szerelő?

Egy jó hangfal szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor hangfal szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas