Bútorfelújítás Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorfelújító szakembert?

Ne hagyd ki a legtapasztaltabb szakembereket, találd meg őket a Qjob-on! Írd le a problémádat és válogass az ingyenes árajánlatokból! Salgótarján városában 20 bútorfelújítási szakember áll rendelkezésedre. Frissítsd fel otthonodat most! Ha szakembert keresel a Qjob-on, de nem tudod, hogy kezdd, akkor csak írd le a problémádat és a Salgótarjánban található szakembereink pillanatok alatt ajánlatot küldenek az árajánlatukkal, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt választanál, ellenőrizheted a szakemberek profilját, olvashatod a véleményeket róluk és további információkat kérhetsz! Minden ingyen! Válassz a legjobb szakembereink közül és tedd otthonod szebbé, kényelmesebbé és funkcionálisabbá!

3 bútorfelújító most online

Lajos

Lajos

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a bútorfelújítás Salgótarjánban?

13400 - 25100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorfelújítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorfelújítót!

János B.
János B. 3100 Salgótarján Online

Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia. Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát.

 • Bútorfelújítás

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Kedves, megbízható, segítőkész vállalkozás. Gyönyörű, minőségi munkát végeznek!

Katalin J.
Katalin J. 3102 Salgótarján Online

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Bútorfelújítás

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyors munka, gyönyörű látványterv, segítőkész hozzáállás, profi kivitelezés, remek szakember: örülök, hogy megismertem. Lakásunk minden asztalos munkáját Ő készítette! Csak ajánlani tudom!!!

Csaba M.
Csaba M. 3141 Salgótarján Online

Bútorszerelés a legrövidebb határidővel. JYSK bútorok szerelése. IKEA BÚTOROK SZERELÉSE. Kika bútor összeszerelés.

 • Bútorfelújítás

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Egy 40 nm - es lakást nem ürítettek ki 8 óra alatt, komolytalan és megbízhatatlannak tartom.A célállomás pár utcára volt...A pincém az erkélyem cuccait mással kellett elköltözteni, másnap,mert már aznap nem fordultak még egy kört emiatt..A bútorok nem sérültek legalább,de óriási idő és energia és pénz lett így a költözés.

Ikea, Kika, Jysk és egyéb áruházak lapraszerelt bútorainak szakszerű szerelése Budapesten. Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése rövid határidővel Budapesten. Minőségi kivitelezés. Szolgáltatások: bútor összeszerelése, zárcsere.

 • Bútorfelújítás

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gábor megbízható, mindent rá lehet bízni, szépen, precízen dolgozik. Villanyszerelés, tapétázás, bútor összeszerelés, konnektor áthelyezés, festés, függöny felrakás....mindent szuperul megcsinált.

Gábor M.
Gábor M. 3102 Salgótarján Online

Elemenként is rendelhető ülőgarnitúrák. Nagy szín és kárpitválaszték boltunkban!

 • Bútorfelújítás

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gipszkarton álmennyezet javítása, festése, szoruló ajtó javítása - ezeket a szolgáltatásokat kértem.Mindennel nagyon elégedett vagyok! Teljes meggyőződéssel ajánlom. Gáborral gyorsan és jól lehet kommunikálni. Amit ígér, pontosan betartja, időben, árban és minőségben is. Legközelebb is őt fogom választani.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor bútorfelújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorfelújítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a bútorfelújítás átlagos díja 10200 - 19100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Salgótarjánban a bútorfelújítás szolgáltatáshoz már 18 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorrestaurátort Salgótarjánban?

Most 14 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORFELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor a következő munkával kereshető meg: bútorfelújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorrestaurátor?

Egy jó bútorrestaurátor pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: bútorrestaurátor?

Ha egy megbízható bútorrestaurátor segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bútorfelújítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas