Teljes körű régi szekrény felújítás Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj régi szekrényfelújító szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakemberek a Qjob-on találhatóak! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból - válassz a legjobbak közül! Salgótarjánban 22 szakemberrel vállaljuk régi szekrények felújítását. Hagyományos és modern stílusban egyaránt, minőségi munkával és kedvező árakkal! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan indulj neki, add meg a felmerülő problémát, és a Salgótarjánban és környékén elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy minél hamarabb megoldhassák a problémát! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket, és további információkat is kérhetsz! Az összes ezeket KÖLTSÉGMENTESEN érheted el!

3 régi szekrényfelújító most online

Peter

Peter

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a régi szekrény felújítás Salgótarjánban?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb régi szekrényfelújítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező régi szekrényfelújítót!

Attila C.
Attila C. 3100 Salgótarján Online

Bútorszerelés a legrövidebb határidővel. JYSK bútorok szerelése. IKEA BÚTOROK SZERELÉSE. Kika bútor összeszerelés.

 • Régi szekrény felújítás

  2400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jó ár! Kedves kiszolgálás.

Ferenc K.
Ferenc K. 3109 Salgótarján Online

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Régi szekrény felújítás

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontos,preciz,megbizható szakemberek.Csak ajánlom Őket mindenkinek!

Zoltán M.
Zoltán M. 3104 Salgótarján Online

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát. Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia.

 • Régi szekrény felújítás

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagy tapasztalattal rendelkezik, precíz, pontos és nagyon lelkiismeretes. Csak ajánlani tudom!

Tamás K.
Tamás K. 3102 Salgótarján Online

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal! Egyedi bútorkészítés méretre - konyhabútor - fürdőszobabútor - előszobabútor. 2 év garancia.

 • Régi szekrény felújítás

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és precíz munkavégzés, tökéletes szakértelemmel és kedves mesteremberekkel. Kérdés: Kell ennél több? Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Sándor D.
Sándor D. 3141 Salgótarján Online

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Komódok, Tv állványok, Éjjeli szekrények, Szekrények, Vitrinek, Asztalok, Padok.

 • Régi szekrény felújítás

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A honlapjuk állítása szerint nincs rejtett költség, nincs kiszállási díj. 2 rakodó+a sofőr, aki egyben a cég tulajdonosa, 6500 Ft/óradíjon vállal munkát. Telefonon megerősítést kértem az adatok valódiságára vonatkozóan, majd megrendeltem 10db nagyobb méretű bontott ablak "A"-ban való felrakodását és a 15 km-re és 1 órányi távolságra lévő "B"-ben való lerakodását. Értesítés nélkül 1 órával korábban érkeztek "A"-ba. Valóban gondosan rakodta, az ablakokat jól rögzítették, de végtelen lassan dolgoztak.2 óra ment el a felrakodással. A minimálisnak megjelölt 3x6500 "=" 20 000 Forintot át is adtam. A lányomat odaszerveztem "B"-be a fogadásukra, de oda csak 2 óra elteltével érkeztek meg, nem egészen szín józanul. Újabb 2 óra végtelenségig elhúzott lerakodás után 6 óra telt el, de ezen felül még 6000 Forint kiszállási díjat is kifizettettek. A munkát elvégezték, az ablakok nem sérültek, tisztában vagyok vele, hogy a rakodómunka nagyon megterhelő, csak akkor az árat ehhez mérten kell a honlapra feltenni. Ez kicsit elrontja az ember szájízét.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj régi szekrényfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor régi szekrény felújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi szekrény felújítás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a régi szekrény felújítás átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Salgótarjánban a régi szekrény felújítás szolgáltatáshoz már 18 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 14 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI SZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorrestaurátort hívnod akkor, ha erre van szükséged: régi szekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorrestaurátor?

Egy megbízható bútorrestaurátor pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: régi szekrény felújítás?

A régi szekrény felújítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy bútorrestaurátort nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas