Konyhaszekrény felújítás Salgótarján szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaszekrényfelújító szakembert?

Ne hagyd tovább, válassz a legtapasztaltabb szakembereink közül a Qjob-on! Írd le a feladatot, és nézd meg az ingyenes árajánlatokat! Salgótarjánban 20 szakember áll rendelkezésedre, hogy felújítsa a konyhaszekrényed. Minőségi munkát, gyors határidőket és versenyképes árakat kínálunk! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdd el, ossz meg velünk a feladatot, és a Salgótarján környékén található szakembereink pillanatok alatt elküldik az árajánlatokat, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket, és további információkat kérhetsz! Válassz a legjobbak közül DÍJMENTESEN!

3 konyhaszekrényfelújító most online

Lajos

Lajos

Ingyenes kiszállás.

Ifj.

Ifj.

Érdekel.

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a konyhaszekrény felújítás Salgótarjánban?

26600 - 50000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaszekrényfelújítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaszekrényfelújítót!

István P.
István P. 3100 Salgótarján Online

Gyors és pontos munkát végzünk. A garancia és felelősségbiztosítás nálunk alap. Minden fogyasztót szakszerűen bekötünk. Ikea bútor összeszerelés.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Eddig mindig velük költöztem, illetve 1-1 bútort is költöztettek hozzám. Mindig elégedett voltam, szakszerű, sérülésmentes szállítás-összeszerelés -értik a fiúk dolgukat :) Ha bármikor csúszás volt, azt időben jelezték. Szívesen ajánlom bárkinek!

Zoltán N.
Zoltán N. 3102 Salgótarján Online

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A tulaj igazi lehúzós fajta pénzéhes, beképzelt, nagyképű stílus. Vettem egy lakást amiben az általa pár hónapja készített konyhabútor van, és adott egy konkrét ajánlatot komplett előszobabútorra is. Felhívtam, hogy nálam az ajánlat és érdekelne a tartalma, erre közölte, hogy nem nekem adta az ajánlatot: nekem mindjárt 40.000,- Ft- al drágább... Na ezt a nyerészkedő, tenyérbemászó hiéna / keselyű stílust érdemes messziről elkerülni! Az általa élettartam garanciás" -nak magasztalt konyhabútor se egy első osztályú minőség: az illesztési hézagok, amik a névjegyei talán egy 50 éve gyártott Dacia-n "elfogadhatóak"... de egy közel fél milliós bútorzaton kifejezetten zavaróak. Ennyit a szakmai teljesítményükről... Van a közelben korrekt bútorasztalos, de ezekkel vigyázni!"

István D.
István D. 3141 Salgótarján Online

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk.

 • Konyhaszekrény felújítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Minőségi, nagyon profi munkát végeznek.Maximálisan ajánlom Magdikáékat!

Viktor V.
Viktor V. 3100 Salgótarján Online

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Bútorszövetek, Kárpitoskellékek, Függönyözés.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Engem 6 év alatti háromszor költöztettek. Megvoltam elégedve az elvégzett munkájukkal.

Mihály N.
Mihály N. 3104 Salgótarján Online

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Sérülésmentesen hozták meg a bútort. Korrekt áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaszekrényfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor konyhaszekrény felújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény felújítás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a konyhaszekrény felújítás átlagára 16200 - 30300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Salgótarjánban a konyhaszekrény felújítás szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek bútorrestaurátort?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorrestaurátort megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: konyhaszekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorrestaurátor segítségét?

Egy jó bútorrestaurátor a konyhaszekrény felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorrestaurátort hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas