Minőségi csempe leszedés Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Hidegburkolót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hidegburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb hidegburkolókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 hidegburkoló közül, 1100-2100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a csempe leszedés! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 hidegburkoló most online

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a csempe leszedés Salgótarjánban?

1100 - 2100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hidegburkolók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hidegburkolót!

Béla J.
Béla J. 3109 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással Amiket vállalok: Kád zománc felújítás; Panel wc felújítás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, mintás tapétázás

 • Csempe leszedés

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Édesanyámnál cserélték ki a villanybojlert.Pontosan érkeztek, a megbeszélt összeget kellett fizetni. Profi munka, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Chris Dr.
2 éve
István K.
István K. 3104 Salgótarján Online

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Fürdőszoba - Ingatlan Felújítások--- Ingyenes Helyszíni Felmérés--- Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home Improvement Budapest. Fő profilunk: Komplett fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, falfestés

 • Csempe leszedés

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szépen köszönjük a gyors és profi munkát nagyon meg vagyunk elégedve önökkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom! köszönjük még egyszer!

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók fürdőszoba felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a... Feladatok amiket vállalok: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Stresszmentes lakásfelújítás, mázolás

 • Csempe leszedés

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Profi csapat. Pontosak, felkészültek, gyorsak, a probléma megoldására törekednek. A régi bojlert elvitték, az újat hozták. Kellemes emberek, csak ajánlani tudom őket.

Miklós T.
Miklós T. 3109 Salgótarján Online

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel.... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba kialakítása; Wc hátfal felújítás, 8x napos határidő, festő mester

 • Csempe leszedés

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Gábor K.
Gábor K. 3102 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése, új enteriőr kialakítása. Állami támogatásra is. Garanciális munka. Megbízható kivitelező. Fix határidőkkel. Feladatok amiket vállalok: Fürdőkád felújítás; Wc hátfal felújítás, teljes körű lakásfelújítás, tisztasági mázolás

 • Csempe leszedés

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon köszönöm a gyors, azonnali és szakszerű munkájukat, amit mosogatóm makacs dugulásának elhárításáért tettek! Arról nem is beszélve, hogy mindez olcsóbb is volt, mint amire számítottam!!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Feladatok amiket vállalok: Kád zománc felújítás; Panel wc felújítás, SOS lakásfelújítás, fal csiszolás

 • Csempe leszedés

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz árajánlat, korrekt, gyors kivitelezés. Abszolút pozitívum még a kompromisszumkészség, más szakemberekkel való közös munkára való hajlandóság, együttműködés. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hidegburkoló szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hidegburkoló csempe leszedés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csempe leszedés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a csempe leszedés átlagára 9600 - 18000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós értékeléseket?

Salgótarjánban a csempe leszedés szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hidegburkolót Salgótarjánban?

Most 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSEMPE LESZEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok hidegburkolót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható hidegburkolót hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: csempe leszedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy hidegburkoló?

Egy megbízható hidegburkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: hidegburkoló?

Ha profi hidegburkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A csempe leszedés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas