Fürdőszoba felújítás Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 fürdőszoba felújító közül, 71600-134300 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a fürdőszoba felújítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 fürdőszoba felújító most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fürdőszoba felújítás Salgótarjánban?

71600 - 134300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

Jenő N.
Jenő N. 3100 Salgótarján Online

Díjmentesen felmérjük a munkát és árajánlatot is adunk. Minőség-ellenőrtesi teszt is van. rövid határidővel vállaljuk fürdőszobák felújítását, átalakítását. tervezés és kivitelezés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Kád felújítás; Wc burkolás, Hideg - és Melegburkolás, beton festés

 • Fürdőszoba felújítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Víz-gáz és fűtésszerelés, tervezéssel és átadással volt elvégezve. Amit tapasztaltam. készséges tájékoztatás, javaslat, vélemény a feltett kérdéseimre. A megbeszélt időben munkakezdés, a munka végén illetve közben is a munkaterület rendbetétele. megbízható minőségi munka. Ilyen kivitelezőt kívánok mindenkinek.

Ákos K.
Ákos K. 3104 Salgótarján Online

Fürdőszoba Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Építkezés. Kedvezmények. Lakberendezés. Szolgáltatások: Lakberendezés, Fürdőszoba, Konyha. Amiket vállalok: Fürdőszoba csempe felújítás; Panel wc felújítás, Új Fürdő, profi munka 4-5 nap, ház festés

 • Fürdőszoba felújítás

  2400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Jó tapasztalatom volt Nyári Tiborékkal. Hamar el tudtam érni őket, rugalmasak voltak az szerelés időpontjának kiválasztásánál, korrekt tájékoztatást adtak az árakról, (nem volt semmi plusz meglepetés), és szép munkát végeztek. Csak ajánlani tudom őket.

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű... Feladatok amiket vállalok: Panel fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdő felújítás 6 napon belül, mennyezet festés

 • Fürdőszoba felújítás

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Már másnap kaptam időpontot a nem működő villanybojleremhez.Pontosan érkeztek és gyorsan,tisztán dolgoztak.Teljeskörűen felújították a bojlerem.Kedvesen hasznos tanácsokkal láttak el a bojler használatával kapcsolatban.A megbeszélt árat fizettem.Köszönöm a mai munkájukat és kedvességüket.Ezután is őket fogom hívni a bojler karbantartásához.Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

Máté V.
Máté V. 3141 Salgótarján Online

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Lakások, házak, panellakások fürdőszobájának minőségi megújítása rövid időn belül. Kedvező, megfizethető ár. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád lefolyó szerelés; Wc hátfal felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, fal csiszolás

 • Fürdőszoba felújítás

  2200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Az év végén, a két ünnep között, pár óra alatt kijöttek a Hajdú bojlerem szervizelni. Minden típushoz van alkatrészük. Korrekt, felkészült csapat.

Péter V.
Péter V. 3104 Salgótarján Online

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Lakások, házak, panellakások fürdőszobájának minőségi megújítása rövid időn belül. Kedvező, megfizethető ár. Rövid határidővel. Profi szakemberekkel. Szolgáltatásaink: Akril kád felújítás; Wc csempézés, Fürdőszoba Kivitelezés - 7 nap, ház festés

 • Fürdőszoba felújítás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors szerelés és könnyű elérhetőség!

Üdv!Keressen bizalommal,munkáimra teljes körű garanciát vállalok! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Szekrény festés, Festés 50% engedmennyel, Ereszdeszka festés, makulatúrázás, erkély betonozás

 • Fürdőszoba felújítás

  2300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, profi segítséget kaptunk.

Tonyoo
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító fürdőszoba felújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba felújítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a fürdőszoba felújítás átlagos ára 2400 - 4500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fürdőszoba Felújítók - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fürdőszoba felújítót Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk fürdőszoba felújítót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható fürdőszoba felújítót hívnod akkor, ha erre van szükséged: fürdőszoba felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi fürdőszoba felújító segítségét?

Egy megbízható fürdőszoba felújító a fürdőszoba felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: fürdőszoba felújító?

Ha profi fürdőszoba felújító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fürdőszoba felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas