Fürdőszoba kialakítása Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 fürdőszoba felújító közül, 9700-18200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a fürdőszoba kialakítása! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 fürdőszoba felújító most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a fürdőszoba kialakítása Salgótarjánban?

9700 - 18200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

Béla J.
Béla J. 3109 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással Amiket vállalok: Kád zománc felújítás; Panel wc felújítás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, mintás tapétázás

 • Fürdőszoba kialakítása

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Édesanyámnál cserélték ki a villanybojlert.Pontosan érkeztek, a megbeszélt összeget kellett fizetni. Profi munka, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Chris Dr.
2 éve
István K.
István K. 3104 Salgótarján Online

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Fürdőszoba - Ingatlan Felújítások--- Ingyenes Helyszíni Felmérés--- Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home Improvement Budapest. Fő profilunk: Komplett fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, falfestés

 • Fürdőszoba kialakítása

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szépen köszönjük a gyors és profi munkát nagyon meg vagyunk elégedve önökkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom! köszönjük még egyszer!

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók fürdőszoba felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a... Feladatok amiket vállalok: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Stresszmentes lakásfelújítás, mázolás

 • Fürdőszoba kialakítása

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Profi csapat. Pontosak, felkészültek, gyorsak, a probléma megoldására törekednek. A régi bojlert elvitték, az újat hozták. Kellemes emberek, csak ajánlani tudom őket.

Miklós T.
Miklós T. 3109 Salgótarján Online

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel.... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba kialakítása; Wc hátfal felújítás, 8x napos határidő, festő mester

 • Fürdőszoba kialakítása

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Gábor K.
Gábor K. 3102 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése, új enteriőr kialakítása. Állami támogatásra is. Garanciális munka. Megbízható kivitelező. Fix határidőkkel. Feladatok amiket vállalok: Fürdőkád felújítás; Wc hátfal felújítás, teljes körű lakásfelújítás, tisztasági mázolás

 • Fürdőszoba kialakítása

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon köszönöm a gyors, azonnali és szakszerű munkájukat, amit mosogatóm makacs dugulásának elhárításáért tettek! Arról nem is beszélve, hogy mindez olcsóbb is volt, mint amire számítottam!!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Feladatok amiket vállalok: Kád zománc felújítás; Panel wc felújítás, SOS lakásfelújítás, fal csiszolás

 • Fürdőszoba kialakítása

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz árajánlat, korrekt, gyors kivitelezés. Abszolút pozitívum még a kompromisszumkészség, más szakemberekkel való közös munkára való hajlandóság, együttműködés. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító fürdőszoba kialakítása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba kialakítása: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a fürdőszoba kialakítása átlagára 11800 - 22200 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fürdőszoba felújítót Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA KIALAKÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fürdőszoba felújító?

Egy fürdőszoba felújító ezzel a feladattal bízható meg: fürdőszoba kialakítása vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a fürdőszoba felújító?

Egy megbízható fürdőszoba felújító pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: fürdőszoba felújító?

Ha egy megfelelő fürdőszoba felújító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fürdőszoba kialakítása és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas