Fürdőkád beszerelése Salgótarján területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb vízszerelőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 vízszerelő közül, 9700-18200 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a fürdőkád beszerelése! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 vízszerelő most online

József

József

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a fürdőkád beszerelése Salgótarjánban?

9700 - 18200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízszerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Béla J.
Béla J. 3109 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással Amiket vállalok: Kád zománc felújítás; Panel wc felújítás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, mintás tapétázás

 • Fürdőkád beszerelése

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Édesanyámnál cserélték ki a villanybojlert.Pontosan érkeztek, a megbeszélt összeget kellett fizetni. Profi munka, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Chris Dr.
2 éve
István K.
István K. 3104 Salgótarján Online

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Fürdőszoba - Ingatlan Felújítások--- Ingyenes Helyszíni Felmérés--- Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home Improvement Budapest. Fő profilunk: Komplett fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, falfestés

 • Fürdőkád beszerelése

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szépen köszönjük a gyors és profi munkát nagyon meg vagyunk elégedve önökkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom! köszönjük még egyszer!

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók fürdőszoba felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a... Feladatok amiket vállalok: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Stresszmentes lakásfelújítás, mázolás

 • Fürdőkád beszerelése

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Profi csapat. Pontosak, felkészültek, gyorsak, a probléma megoldására törekednek. A régi bojlert elvitték, az újat hozták. Kellemes emberek, csak ajánlani tudom őket.

Miklós T.
Miklós T. 3109 Salgótarján Online

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel.... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba kialakítása; Wc hátfal felújítás, 8x napos határidő, festő mester

 • Fürdőkád beszerelése

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Gábor K.
Gábor K. 3102 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése, új enteriőr kialakítása. Állami támogatásra is. Garanciális munka. Megbízható kivitelező. Fix határidőkkel. Feladatok amiket vállalok: Fürdőkád felújítás; Wc hátfal felújítás, teljes körű lakásfelújítás, tisztasági mázolás

 • Fürdőkád beszerelése

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon köszönöm a gyors, azonnali és szakszerű munkájukat, amit mosogatóm makacs dugulásának elhárításáért tettek! Arról nem is beszélve, hogy mindez olcsóbb is volt, mint amire számítottam!!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Feladatok amiket vállalok: Kád zománc felújítás; Panel wc felújítás, SOS lakásfelújítás, fal csiszolás

 • Fürdőkád beszerelése

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz árajánlat, korrekt, gyors kivitelezés. Abszolút pozitívum még a kompromisszumkészség, más szakemberekkel való közös munkára való hajlandóság, együttműködés. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő fürdőkád beszerelése közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőkád beszerelése: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a fürdőkád beszerelése átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Salgótarjánban a fürdőkád beszerelése szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐKÁD BESZERELÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy vízszerelő a következő feladattal bízható meg bátran: fürdőkád beszerelése vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi vízszerelő segítségét?

Egy jó vízszerelő a fürdőkád beszerelése mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: vízszerelő?

Ha egy megfelelő vízszerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A fürdőkád beszerelése és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas