Komplett fürdőszoba felújítás Salgótarjánban gyorsan és hatékonyan!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 fürdőszoba felújító közül! Korrekt komplett fürdőszoba felújítás árak — 82800-155300 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 fürdőszoba felújító most online

Mark

Mark

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a komplett fürdőszoba felújítás Salgótarjánban?

82800 - 155300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

Béla K.
Béla K. 3141 Salgótarján Online

Kiépítené, javíttatná, cserélné, vagy felújíttatná a fürdőszobát? Hívjon időpontért! Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. A legkisebb munkától a teljes kivitelezésig. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Kád zománc felújítás; Wc csempézés, Fürdőszoba Kivitelezés - 7 nap, poszter tapétázás

 • Komplett fürdőszoba felújítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

A gáz üzemű vízmelegítőnket cserélték le egy villany üzeműre. Nagyon precíz, gyors munkát végeztek. Korrekt ügyfélkiszolgálásban részesültem. Csak Őket fogom hívni ezek után. Jó szívvel tudom Őket ajánlani!

János N.
János N. 3141 Salgótarján Online

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Szolgáltatásaink: Fürdőszoba csempe felújítás; Wc burkolás, teljes körű lakásfelújítás, tisztasági mázolás

 • Komplett fürdőszoba felújítás

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Teljesen meg voltam elégedve a szakmai munkájukkal. Amellett, hogy kiválóan elvégezték a mukájukat, szakmai tanácsokat is adtak a bojler használat kapcsán. Csak ajánlani tudom!

Pál M.
Pál M. 3102 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése,... Feladatok amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdőszoba felőjítás Gyorsan, mázolás

 • Komplett fürdőszoba felújítás

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Röviden tömören: Rendkívül gyorsak precízek korrektek tisztelet tudok normálisak és értenek a dolgukhoz. Bátran ajánlom őket!!!!!!

István O.
István O. 3102 Salgótarján Online

Festés Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Építkezés. Kedvezmények. Szolgáltatásaink: Lábas kád felújítás; Lakótelepi wc felújítás, megbízható lakásfelújítás, kisebb munkát

 • Komplett fürdőszoba felújítás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kedves, hozzáértő, segítőkész szakemberek, a megbeszélt időpontot tartották, ritka manapság az ilyesmi, csak ajánlani tudom Őket!

Sándor O.
Sándor O. 3141 Salgótarján Online

A vízálló padlók fürdőszobába, konyhába. Vinyl, SPC és organikus padló. Melegburkolat, vízálló tulajdonsággal, magas járáskomforttal. Egyszerűen lerakható. Főbb szolgáltatásaink: Kádtöltő csaptelep szerelés; Wc felújítás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, lakás festés

 • Komplett fürdőszoba felújítás

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Bojlert cseréltek nálam.Nem tartozik az olcsóbb szerelők közé. A munkát elvégezték, de nincs jó üzenete annak, hogy az elvégzett munkákról nem hogy számlát, de még egy munkalapot sem hajlandók adni.

Mihály L.
Mihály L. 3102 Salgótarján Online

Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. A kis felújításoktól kezdve a teljes fürdőszobai átalakításig. Garanciális munka. Amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Teljes fürdőszoba felújítás, tapéta festés

 • Komplett fürdőszoba felújítás

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A telefonbeszélgetés másnapján a megbeszélt időben jöttek, beszerelték a bojlert. Pontos, megbízható, mindenképpen ajánlott!!!

Károly
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító komplett fürdőszoba felújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Komplett fürdőszoba felújítás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a komplett fürdőszoba felújítás átlagára 26700 - 50100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fürdőszoba felújítót Salgótarjánban?

Most 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KOMPLETT FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fürdőszoba felújító?

Egy fürdőszoba felújító ezzel a munkával bízható meg: komplett fürdőszoba felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi fürdőszoba felújító?

A jó fürdőszoba felújító részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha fürdőszoba felújítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas