Fürdőszoba festés Salgótarján területén!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 25 szobafestő közül, 1000-2000 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a fürdőszoba festés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 szobafestő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fürdőszoba festés Salgótarjánban?

1000 - 2000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Béla K.
Béla K. 3141 Salgótarján Online

Kiépítené, javíttatná, cserélné, vagy felújíttatná a fürdőszobát? Hívjon időpontért! Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. A legkisebb munkától a teljes kivitelezésig. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Kád zománc felújítás; Wc csempézés, Fürdőszoba Kivitelezés - 7 nap, poszter tapétázás

 • Fürdőszoba festés

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

A gáz üzemű vízmelegítőnket cserélték le egy villany üzeműre. Nagyon precíz, gyors munkát végeztek. Korrekt ügyfélkiszolgálásban részesültem. Csak Őket fogom hívni ezek után. Jó szívvel tudom Őket ajánlani!

János N.
János N. 3141 Salgótarján Online

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Szolgáltatásaink: Fürdőszoba csempe felújítás; Wc burkolás, teljes körű lakásfelújítás, tisztasági mázolás

 • Fürdőszoba festés

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Teljesen meg voltam elégedve a szakmai munkájukkal. Amellett, hogy kiválóan elvégezték a mukájukat, szakmai tanácsokat is adtak a bojler használat kapcsán. Csak ajánlani tudom!

Pál M.
Pál M. 3102 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése,... Feladatok amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdőszoba felőjítás Gyorsan, mázolás

 • Fürdőszoba festés

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Röviden tömören: Rendkívül gyorsak precízek korrektek tisztelet tudok normálisak és értenek a dolgukhoz. Bátran ajánlom őket!!!!!!

István O.
István O. 3102 Salgótarján Online

Festés Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Építkezés. Kedvezmények. Szolgáltatásaink: Lábas kád felújítás; Lakótelepi wc felújítás, megbízható lakásfelújítás, kisebb munkát

 • Fürdőszoba festés

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kedves, hozzáértő, segítőkész szakemberek, a megbeszélt időpontot tartották, ritka manapság az ilyesmi, csak ajánlani tudom Őket!

Sándor O.
Sándor O. 3141 Salgótarján Online

A vízálló padlók fürdőszobába, konyhába. Vinyl, SPC és organikus padló. Melegburkolat, vízálló tulajdonsággal, magas járáskomforttal. Egyszerűen lerakható. Főbb szolgáltatásaink: Kádtöltő csaptelep szerelés; Wc felújítás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, lakás festés

 • Fürdőszoba festés

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Bojlert cseréltek nálam.Nem tartozik az olcsóbb szerelők közé. A munkát elvégezték, de nincs jó üzenete annak, hogy az elvégzett munkákról nem hogy számlát, de még egy munkalapot sem hajlandók adni.

Mihály L.
Mihály L. 3102 Salgótarján Online

Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. A kis felújításoktól kezdve a teljes fürdőszobai átalakításig. Garanciális munka. Amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Teljes fürdőszoba felújítás, tapéta festés

 • Fürdőszoba festés

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A telefonbeszélgetés másnapján a megbeszélt időben jöttek, beszerelték a bojlert. Pontos, megbízható, mindenképpen ajánlott!!!

Károly
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő fürdőszoba festés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba festés: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a fürdőszoba festés átlagos ára 6600 - 12300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható szobafestőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: fürdőszoba festés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi szobafestő segítségét?

Egy megbízható szobafestő a fürdőszoba festés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: fürdőszoba festés?

A fürdőszoba festés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy szobafestőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas