Műanyag kád felújítás Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Fürdőkád Felújító Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőkád felújító szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb fürdőkád felújító szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 fürdőkád felújító szakember közül, 7100-13400 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a műanyag kád felújítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 fürdőkád felújító szakember most online

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a műanyag kád felújítás Salgótarjánban?

7100 - 13400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőkád felújító szakemberk Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőkád felújító szakembert!

Béla J.
Béla J. 3109 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással Amiket vállalok: Kád zománc felújítás; Panel wc felújítás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, mintás tapétázás

 • Műanyag kád felújítás

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Édesanyámnál cserélték ki a villanybojlert.Pontosan érkeztek, a megbeszélt összeget kellett fizetni. Profi munka, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Chris Dr.
2 éve
István K.
István K. 3104 Salgótarján Online

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Fürdőszoba - Ingatlan Felújítások--- Ingyenes Helyszíni Felmérés--- Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home Improvement Budapest. Fő profilunk: Komplett fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, falfestés

 • Műanyag kád felújítás

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szépen köszönjük a gyors és profi munkát nagyon meg vagyunk elégedve önökkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom! köszönjük még egyszer!

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók fürdőszoba felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a... Feladatok amiket vállalok: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Stresszmentes lakásfelújítás, mázolás

 • Műanyag kád felújítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Profi csapat. Pontosak, felkészültek, gyorsak, a probléma megoldására törekednek. A régi bojlert elvitték, az újat hozták. Kellemes emberek, csak ajánlani tudom őket.

Miklós T.
Miklós T. 3109 Salgótarján Online

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel.... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba kialakítása; Wc hátfal felújítás, 8x napos határidő, festő mester

 • Műanyag kád felújítás

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Gábor K.
Gábor K. 3102 Salgótarján Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése, új enteriőr kialakítása. Állami támogatásra is. Garanciális munka. Megbízható kivitelező. Fix határidőkkel. Feladatok amiket vállalok: Fürdőkád felújítás; Wc hátfal felújítás, teljes körű lakásfelújítás, tisztasági mázolás

 • Műanyag kád felújítás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon köszönöm a gyors, azonnali és szakszerű munkájukat, amit mosogatóm makacs dugulásának elhárításáért tettek! Arról nem is beszélve, hogy mindez olcsóbb is volt, mint amire számítottam!!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Feladatok amiket vállalok: Kád zománc felújítás; Panel wc felújítás, SOS lakásfelújítás, fal csiszolás

 • Műanyag kád felújítás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz árajánlat, korrekt, gyors kivitelezés. Abszolút pozitívum még a kompromisszumkészség, más szakemberekkel való közös munkára való hajlandóság, együttműködés. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőkád felújító szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőkád felújító szakember műanyag kád felújítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag kád felújítás: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a műanyag kád felújítás átlagos díja 10700 - 20100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fürdőkád felújító szakembert Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG KÁD FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk fürdőkád felújító szakembert?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható fürdőkád felújító szakembert hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: műanyag kád felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi fürdőkád felújító szakember segítségét?

Egy megbízható fürdőkád felújító szakember a műanyag kád felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor fürdőkád felújító szakembert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas