Minőségi falfestés szivaccsal Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb szobafestőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 24 szobafestő közül, 1000-1800 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a falfestés szivaccsal! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 szobafestő most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Andras

Andras

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a falfestés szivaccsal Salgótarjánban?

1000 - 1800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Károly T.
Károly T. 3100 Salgótarján Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy ingyenes árajánlatot. Azonnali online árbecslés. Magyar festők hálózata.... Szolgáltatásaink: Beton festés, Szobafestés, Homlokzatfestés, csík makulatúra, alap betonozás

 • Falfestés szivaccsal

  1800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, becsületes és igazán lelkiismeretes szakember - és ami fontos: szépen és tisztán dolgozik.

András K.
András K. 3102 Salgótarján Online

Festés, mázolás, tapétázás az év végéig kedvező árakon! Gyors, preciz, szakmai kivitelezés Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Palatető festés, Kezdés akár azonnal, Lépcső festés, poszter tapétázás, gránit oldalfal és padlóburkolás

 • Falfestés szivaccsal

  2000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Azt csinalta meg, amiben megallapodtunk, akkorra amikorra igerte, es annyiert, amennyiben megallapodtunk. Csak ajanlani tudom.

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Amiket vállalok: Festés előtti falcsiszolás, Korrekt áron, kedvezményekkel, Parketta festés, knaufastés, csempe bontás

 • Falfestés szivaccsal

  1900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Első lépésként telefonon érdeklődtem az Úrnál és elmondtam, hogy miről is lenne szó?! Ezt követően 1-2 napon belül eljött hozzánk és megtekintette a falfelületeket. Továbbra is folyamatos maradt a kommunikáció telefonon és e-mailen egyaránt, nem éreztem úgy, mintha elfelejtettek volna. A megrendelést követően 1 - 1.5 héten belül már készen is volt a kért álmennyezet. Nem volt egy nagy volumenű munka, mint például egy Rossmann üzletlánc esetében lett volna, ennek ellenére mégis normális, dolgozó ember számára kifizethető áron és időben is gyorsan készen lettünk. A munka tervezett napján reggel 7 és 1/4 8 között ígérte az érkezésüket, ebben az intervallumban kaptam is a telefonhívást, hogy megérkeztek és csak ezt követően csengettek fel kaputelefonon a lakásba. Ebből látszik már az is, hogy az Úrhoz lehetne állítani a világórát. Már ez óriási dolog, végre egy ember, aki ismeri az órát és számol avval, hogy a ház lakói az Ő érkezésükre várva, időre kelnek fel stb. A másik meglepetés a munkamorál volt. Addig dolgoztak, amíg a munka megkívánta, nem maradt hátra semmilyen befejezetlen falfelület, halk beszélgetésekkel folyamatosan haladtak a feladattal, semmiért nem kellett könyörögni, de még kétszer szólni sem. Igazából azt sem vettük észre, hogy szünetet tartottak, vagy hogy étkeztek volna. Ezeket a megjegyzéseimet talán nem is érti egy olyan ember, akinek eddig esetleg szerencséje volt a szakmunkát végző embertársaival. Ezeket az "apróságokat" én már meg tudom becsülni és ezúton is köszönöm.

Ferenc D.
Ferenc D. 3109 Salgótarján Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Friss, profi megközelítés. Magyar festők hálózata. Értékelt festők. Megfizethető árak. Azonnali online árbecslés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Festés előtti falcsiszolás, Minőségi szobafestés, Fal festés, nyílás záró, mészkő oldalfal és padló burkolás

 • Falfestés szivaccsal

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Elégedett vagyok az elvégezett munkával, szép lett a végeredmény, Köszönöm

 • Falfestés szivaccsal

  2800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Maximálisan elégedett vagyok, minden a megbeszéltek szerint ment. Köszönöm 6*

Hidra
2 éve

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Parkettázás. Generálkivitelezés. Kőműves Munkák. Kertrendezés. Víz- Fűtésszerelés. Szolgáltatásaink: Festés falra, Festés és mázolás, Szobafestés, ablak gittelés, mészkő

 • Falfestés szivaccsal

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Panel lakásba kértem gipszkarton falat a WC mögötti területre. Nagyon szép, igényes munkát kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő falfestés szivaccsal közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Falfestés szivaccsal: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a falfestés szivaccsal átlagos díja 5200 - 9800 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Salgótarjánban?

Most 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FALFESTÉS SZIVACCSAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő feladattal bízható meg bátran: falfestés szivaccsal vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szobafestő?

A jó szobafestő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: szobafestő?

Ha egy megfelelő szobafestő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A falfestés szivaccsal és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas