Geometrikus falfestés Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 szobafestő közül, 2800-5300 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a geometrikus falfestés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 szobafestő most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a geometrikus falfestés Salgótarjánban?

2800 - 5300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Gábor S.
Gábor S. 3102 Salgótarján Online

Közel 30 éves tapasztalattal rendelkező szakmai háttér, tanácsadással. Legyen szó csak festésről, burkolásról vagy fürdőszoba felújításról keressen bizalommal. Feladatok amiket vállalok: Konyhaszekrény festés, Festés és mázolás, Lépcső festés, javítás, mészkő

 • Geometrikus falfestés

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A teljes lakásfelújításom során tapasztaltak alapján elmondhatom, hogy megbízható szakemberrel állunk szemben, aki nem csak szépen dolgozik, hanem a sok éves szakmai munkája során összegyűjtött tapasztalataival és javaslataival segítette döntésünket, mint laikus, számomra sokat jelentett az együtt gondolkodás. Maximális együttműködéssel nagyon szép lakot varázsolt a lakásomból, ajánlom figyelmükbe!

János M.
János M. 3100 Salgótarján Online

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Gipszkartonozás. Felújítás. Burkolás. Ingyenes ajánlatkérés. Bontás. Kertrendezés. Amiket vállalok: Diszperzites fal tisztítása, Beltéri festés, mázolás, Csövek festés, beton festés, padlószőnyeg lerakás

 • Geometrikus falfestés

  2400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon komoly, megbízható, maximalista, pontos szakembert ismertem meg Pál személyében. Mégegyszer köszönöm neki az igényesen kivitelezett, pontos, gyors és korrekt munkát. Maximálisan ajánlom mindenkinek!

Padam
2 éve
Sándor K.
Sándor K. 3109 Salgótarján Online

Magánházakban és ipari létesítményekben egyaránt végzünk ilyen feladatot. Hosszú élettartamú felületfestés, háromszor gyorsabb technológiával. Minősített szakemberek. Minőségellenőrzés. Profi szerszámok. Minőségi garancia. Főbb szolgáltatásaink: Festés előtti falcsiszolás, Festés és mázolás, Gyerekszoba falfestés, mintás tapétázás, padlószőnyeg bontás

 • Geometrikus falfestés

  2800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Minden pontosan úgy zajlott, ahogy előre megbeszéltük! Bár minden szakember ilyen pontos, korrekt lenne!

Attila G.
Attila G. 3102 Salgótarján Online

Legyen szó csak festésről, burkolásról vagy fürdőszoba felújításról keressen bizalommal Feladatok amiket vállalok: Fűtéscső festés, Garanciával, Nemesvakolat festés, makulatúra, belső válaszfalazás

 • Geometrikus falfestés

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi szakember. Munkájára igényes, gyors, pontos, megbízható. Minden a megbeszéltek szerint alakult, az elvégzett munkával nagyon elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Ferenc B.
Ferenc B. 3141 Salgótarján Online

Festés, mázolás, tisztasági festés, tapétázás kedvező árakon, rövid határidővel. Magas szakmai színvonal ügyfélbarát árakon, több éves tapasztalattal! Szobafestés kedvező áron. Szolgáltatások: Szobafestés, Tapétázás, Díszítőfestés. Főbb szolgáltatásaink: Cső festés, Szobafestő, Meszelés, nyílás záró, gipszkarton álmennyezet építése

 • Geometrikus falfestés

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Az ideális szakember: alapos, igényes, rugalmas és megbízható, tapasztalatánál fogva pedig hasznos tanácsokkal szolgál a feladat megvalósítási és kreatív oldalhoz is. Nem csak nekünk dolgozott, de örömét is lelte a munkában, ami a végeredményben abszolút látható: felülmúlta a várakozásunkat. Mindenképp ajánlott!!

Ferenc K.
Ferenc K. 3109 Salgótarján Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. 24 órán belül az ajtódnál lehet a festő! Magyar festők hálózata. Megfizethető árak. Feladatok amiket vállalok: Fém kerítés festés, Szobafestés, kőműves munkák, Mennyezet festés, gipszkarton falak építése, mészkő oldalfal és padló burkolás

 • Geometrikus falfestés

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi munkát végzett.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő geometrikus falfestés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Geometrikus falfestés: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a geometrikus falfestés átlagos díja 1800 - 3500 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Salgótarjánban?

Jelenleg 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GEOMETRIKUS FALFESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő feladattal bízható meg bátran: geometrikus falfestés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szobafestő?

Egy jó szobafestő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: szobafestő?

Ha profi szobafestő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A geometrikus falfestés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas