Manzárd tető építés Salgótarján területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 tetőfedő közül! Korrekt manzárd tető építés árak: 2900-5400 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 tetőfedő most online

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Kálmán

Kálmán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a manzárd tető építés Salgótarjánban?

2900 - 5400 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Viktor G.
Viktor G. 3100 Salgótarján Online

Tető javítás ingyenes felméréssel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható.

 • Manzárd tető építés

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, udvarias kiszolgálás! Jó üzlet!

Péter C.
Péter C. 3104 Salgótarján Online

Precíz munkavégzés, rövid határidővel, kiszállás akár hétvégén is. Hívjon Most! Tető-, és bádogosmunkák, szigetelés az év minden napján, már több, mint 40 éve!

 • Manzárd tető építés

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Aranyos, kedves kiszolgálás! Nagyon csinos a hölgy:)

Tibor M.
Tibor M. 3102 Salgótarján Online

Tapasztalt bádogos szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzés. Kérjen ajánlatot most! Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon! Több évtized tapasztalat. Gyors és Precíz munkák. Széleskörű szolgáltatások.

 • Manzárd tető építés

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Minden van

Péter K.
Péter K. 3109 Salgótarján Online

Kéménybélelés és kazáncsere ingyenes felméréssel pár óra alatt az ország teljes területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen.

 • Manzárd tető építés

  5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos kiszállítàs. Egy hiányosság : nem lehet kártyával fizetni.

Zoltán P.
Zoltán P. 3141 Salgótarján Online

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot. Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos és ácsmunka. A munkánkra garanciát vállalunk. Ingyenes felmérés. Garancia. Minőségi anyagok.

 • Manzárd tető építés

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A kiszolgálás gyors,A számlázással volt gond.A rendszerben volt a hiba.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő manzárd tető építés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Manzárd tető építés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a manzárd tető építés átlagos ára 2600 - 5000 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Salgótarjánban a manzárd tető építés szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Salgótarjánban?

Most 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MANZÁRD TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával bízható meg bátran: manzárd tető építés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas