Teljes körű polikarbonát tető építés Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 tetőfedő közül! Korrekt polikarbonát tető építés árak — 2500-4700 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 tetőfedő most online

László

László

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Mennyibe kerül a polikarbonát tető építés Salgótarjánban?

2500 - 4700 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Balázs T.
Balázs T. 3141 Salgótarján Online

Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Szakmai tagság és biztosítás. Szakkivitelező országos cég. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Programok. 3MForint Állami támogatás. Lakástakarék használható. Fix csomag árak.

 • Polikarbonát tető építés

  8300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Perfekter Service, es wird auch deutsch und englisch gesprochen

Roland G.
Roland G. 3102 Salgótarján Online

Bádogozás, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett...

 • Polikarbonát tető építés

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Pontos,korrekt és nagy szakértelmű ember. Gyors és hatékony ajánlat. Nincs mellébeszélés és vetítés. Lényegre törő és őszinte! Remélem a kivitelezés is ennyire hatékony lesz. Jó szívvel ajánlom!

Megbízható német minőség - Közel 100 éves tradíció - Ismerje meg hőszigetelő anyagainkat! BACHL hőszigetelő anyagok | Az épület minden részére - Ismerje...

 • Polikarbonát tető építés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kicsit drága

István G.
István G. 3109 Salgótarján Online

PVC és bitumenes lapostető szigetelés, szakmai tanácsadás kivitelezőknek és szakembereknek. Terméktámogatás BMI Villas lapostetős és BMI Bramac magastetős...

 • Polikarbonát tető építés

  8100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kis helyen nagy választék. Szuper bolt.

Zsolt S.
Zsolt S. 3109 Salgótarján Online

Profi tetőfedés és tetőfelújítás cserepeslemezes tető fedéssel. Szakszerű kivitelezéssel. Tetőket építünk, tartunk karban és javítunk. Korond Tetőfedő a jó választás.

 • Polikarbonát tető építés

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom vigyázat csalók!"

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő polikarbonát tető építés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Polikarbonát tető építés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a polikarbonát tető építés átlagos díja 3100 - 5900 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Salgótarjánban a polikarbonát tető építés szolgáltatáshoz már 20 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést POLIKARBONÁT TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: polikarbonát tető építés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megbízható tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A polikarbonát tető építés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas