Zöldterület kezelés Salgótarjánban tapasztalt szakemberekkel!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 21 kertész közül! Korrekt zöldterület kezelés árak: 600-1200 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 kertész most online

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Ottó

Ottó

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a zöldterület kezelés Salgótarjánban?

600 - 1200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Budapesti székhelyű cég vállalja gumiburkolat, sportpálya kivitelezését kiváló minőségben! EPDM sportfelület kialakítása.

 • Zöldterület kezelés

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagy választék, udvarias hozzáértő kiszolgálás.

János M.
János M. 3104 Salgótarján Online

Építése az ország egész területén! Keressen minket bizalommal. Egyedi kemencék. Egyedi kandallók. Egyedi cserépkályhák.

 • Zöldterület kezelés

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Örvendetes, hogy a Pro Natura Kert a kiskertek tulajdonosainak is ad - mind a print, mind az online media segítségével - ingyenes tanácsokat. A számos referencia és a szervezeti tagságok nyilvánossága (a díjakról nem is beszélve) növeli a cég hitelességét. Amelyet magam is igazolhatok :-)

NF Bibu
2 éve
Miklós R.
Miklós R. 3100 Salgótarján Online

Bízza ránk medencéje építését, mert mi értünk hozzá! Medenceépítés 1975 óta országszerte. Minőségi medence.

 • Zöldterület kezelés

  2700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan, jól dolgoznak!

Teljeskörű profi kertészeti szolgáltatások fűnyírástól a kertépítésig ha álomkertre vágyik. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat. Gyors, precíz munkavégzés.

 • Zöldterület kezelés

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

jo

Attila G.
Attila G. 3104 Salgótarján Online

Állásajánlatok Tájépítész Állás kategóriában. Jelentkezzen egyszerűen és gyorsan! Tekintse meg a legfrissebb állásajánlatainkat és jelentkezzen kényelmesen és gyorsan!

 • Zöldterület kezelés

  2700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Két évvel ezelőtt dolgoztak nálunk vízóra akna kiépítéssel, a telephelyükhöz egész közel. Elégedettek voltunk a munkával, a főnök úr bármi felmerülő problémát azonnal kezelt, az ár is elfogadható volt. Kértük, hogy a kiemelt földet terítsék szét a környező mélyedésekben, miután kifizettük a munkadíjat, ez már felejtésre került, ráadásul többször telefonáltunk, nincs elfelejtve volt a válasz. Most pár hete a kb. másfél köbméter földhegyet valaki durván széttolta géppel, elég randán néz ki, gyanús hogy esetleg a területen hálózatot kiépítő cég volt. Ettől eltekintve ajánlom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész zöldterület kezelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok