Kerttervezés Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 kertépítő közül! Korrekt kerttervezés árak: 7700-14400 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 kertépítő most online

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kerttervezés Salgótarjánban?

7700 - 14400 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Tamás H.
Tamás H. 3141 Salgótarján Online

Épületbontási Munkálatok Teljeskörű Lebonyolítása | Lakóház, Gyár, Csarnok, Ipari Épület. Komplett, gyors és engedélyezett bontási megoldást biztosítunk Önnek! Minőségi munkavégzés. Precíz Munkavégzés. Megbízhat bennük. Teljeskörű megoldás.

 • Kerttervezés

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

umenie sa tam dostat

Pál Bak
2 éve
Sándor N.
Sándor N. 3100 Salgótarján Online

Kertgondozás folyamatos vagy eseti jelleggel Bp-en, diplomás szakemberektől baráti árakon. Kerttervezés, kertépítés, sövénynyírás, fűnyírás, fakivágás, ültetés alanyi áfa mentesen.

 • Kerttervezés

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagy választék, udvarias hozzáértő kiszolgálás.

Balázs P.
Balázs P. 3104 Salgótarján Online

Sávalap ásás, épület bontás, pince ásás, útépítés, alapkiemelés, mini kotró, bobcat. Ömlesztett árú szállítás, sóder, töltő-termő föld, zúzott kő, sitt szállítás, teherautó.

 • Kerttervezés

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Van szakértelem, pontos, korrekt vállalkozás.

István K.
István K. 3104 Salgótarján Online

Ingyenes tanácsadás és árajánlat készítése. Biztos szakmai háttér és felkészültség. Közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, Nekünk a biztonság az első. alpin fakivágás.

 • Kerttervezés

  1800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Ha földmunka akkor jó választás!

Magyarországon ez a medencetípus bírja legjobban a téli és a nyári időjárási viszonyokat. Monolit vasbeton medence építés, fóliázás és gépészeti szerelés. medence fóliázás.

 • Kerttervezés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű cég, nagyszerű árak, kiváló munkavégzés, az eredmény önmagáért beszél!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő kerttervezés közben Salgótarjánban