Térburkolás Salgótarján területén!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 19 kertépítő közül! Korrekt térburkolás árak: 2300-4400 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 kertépítő most online

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Ákos

Ákos

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a térburkolás Salgótarjánban?

2300 - 4400 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

János M.
János M. 3104 Salgótarján Online

Építése az ország egész területén! Keressen minket bizalommal. Egyedi kemencék. Egyedi kandallók. Egyedi cserépkályhák.

 • Térburkolás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Örvendetes, hogy a Pro Natura Kert a kiskertek tulajdonosainak is ad - mind a print, mind az online media segítségével - ingyenes tanácsokat. A számos referencia és a szervezeti tagságok nyilvánossága (a díjakról nem is beszélve) növeli a cég hitelességét. Amelyet magam is igazolhatok :-)

NF Bibu
2 éve
Miklós R.
Miklós R. 3100 Salgótarján Online

Bízza ránk medencéje építését, mert mi értünk hozzá! Medenceépítés 1975 óta országszerte. Minőségi medence.

 • Térburkolás

  2700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan, jól dolgoznak!

Teljeskörű profi kertészeti szolgáltatások fűnyírástól a kertépítésig ha álomkertre vágyik. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat. Gyors, precíz munkavégzés.

 • Térburkolás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

jo

Attila G.
Attila G. 3104 Salgótarján Online

Állásajánlatok Tájépítész Állás kategóriában. Jelentkezzen egyszerűen és gyorsan! Tekintse meg a legfrissebb állásajánlatainkat és jelentkezzen kényelmesen és gyorsan!

 • Térburkolás

  2700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Két évvel ezelőtt dolgoztak nálunk vízóra akna kiépítéssel, a telephelyükhöz egész közel. Elégedettek voltunk a munkával, a főnök úr bármi felmerülő problémát azonnal kezelt, az ár is elfogadható volt. Kértük, hogy a kiemelt földet terítsék szét a környező mélyedésekben, miután kifizettük a munkadíjat, ez már felejtésre került, ráadásul többször telefonáltunk, nincs elfelejtve volt a válasz. Most pár hete a kb. másfél köbméter földhegyet valaki durván széttolta géppel, elég randán néz ki, gyanús hogy esetleg a területen hálózatot kiépítő cég volt. Ettől eltekintve ajánlom őket.

Budapesti székhelyű cég vállalja gumiburkolat, sportpálya kivitelezését kiváló minőségben! EPDM sportfelület kialakítása.

 • Térburkolás

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagy választék, udvarias hozzáértő kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő térburkolás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Térburkolás: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a térburkolás átlagára 1900 - 3600 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertépítőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÉRBURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek kertépítőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kertépítőt hívnod ha a következőre van szükséged: térburkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kertépítő?

A jó kertépítő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: térburkolás?

A térburkolás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy kertépítőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas