Medence építés Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Medenceépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj medenceépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 21 medenceépítő közül! Korrekt medence építés árak: 192000-360000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 medenceépítő most online

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Tivadar

Tivadar

erdekel.

Mennyibe kerül a medence építés Salgótarjánban?

192000 - 360000 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb medenceépítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medenceépítőt!

Péter C.
Péter C. 3141 Salgótarján Online

KÚTTISZTÍTÁS ORSZÁGOSAN RÖVID HATÁRIDŐVEL 100 MÉTERIG. SZAKSZERŰEN ORSZÁGOSAN. KÚTTISZTÍTÁSFERTŐTLENÍTÉS.

 • Medence építés

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Profi munkát végeztek a kertemben. Azt kaptam amit vártam, sőt kicsi pluszt is. Úgy dolgoznak mintha a saját kertjüket építenék. Köszönöm a csodás kertet.

Tom Bag
2 éve
Tibor F.
Tibor F. 3100 Salgótarján Online

Olvassa el, miért válik sok kemence néhány használat után csupán kerti dísszé. Gyors felfűtés. Fennséges ízek. Hosszú hőtárolás. Szolgáltatások: Kulcsrakész építés, Csináldmagad megoldások, Kemence építőanyag.

 • Medence építés

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

I finally have the best lawn in the neighborhood -

Kertépítés, gyepszőnyeg fektetés, füvesítés, kertfenntartás Siófok vonzáskörzetében! Füvesítés, kertépítés, fűnyírás, kertrendezés, Siófok vonzáskörzetében! Gyors, precíz munkavégzés. Maximális megbízhatóság.

 • Medence építés

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

umenie sa tam dostat

Termékek azonnal raktárról. Vásároljon online vagy 1200 m2-es üzletünkben. Több mint 100.000 db termék, hivatalos magyarországi garanciával, törvényes jótállással.

 • Medence építés

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Profi munkát végeztek a kertemben. Azt kaptam amit vártam, sőt kicsi pluszt is. Úgy dolgoznak mintha a saját kertjüket építenék. Köszönöm a csodás kertet.

Ferenc T.
Ferenc T. 3100 Salgótarján Online

Faápolási munkák, 30 év tapasztalat, minőségi, precíz munkavégzés. Egyszerű ajánlatkérés. Fák gallyazása, metszése és kivágása. Gallydarálás és elszállítás az Ön igénye szerint.

 • Medence építés

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mindig kedves és szakértő hozzá állás . Az építőknek nagyon jó ízlésük van, bátran lehet rájuk hagyatkozni, és persze a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj medenceépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy medenceépítő medence építés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Medence építés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a medence építés átlagos díja 181200 - 339800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Salgótarjánban a medence építés szolgáltatáshoz már 20 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek medenceépítőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MEDENCE ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy medenceépítő?

Egy medenceépítő ezzel a feladattal bízható meg: medence építés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi medenceépítő segítségét?

Egy jó medenceépítő a medence építés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: medence építés?

A medence építés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy medenceépítőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas