Kerti grill építés Salgótarjánban gyorsan és hatékonyan!

Kemenceépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kemenceépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 19 kemenceépítő közül! Korrekt kerti grill építés árak: 42500-79700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 kemenceépítő most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerti grill építés Salgótarjánban?

42500 - 79700 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kemenceépítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kemenceépítőt!

Zsolt H.
Zsolt H. 3109 Salgótarján Online

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte, a terep adottságaitól függetlenül. Fűkaszálás cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Sokéves tapasztalat.

 • Kerti grill építés

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Jo

Sándor C.
Sándor C. 3102 Salgótarján Online

Rövid határidővel vállaljuk a tervezést a kivitelezést és a hatósági átadását. A csatornázás minden felmerülő részét tudjuk vállalni új bekötések régi rendszer javítása. csatornázás fűtésszerelés. ingyenes árajánlat. lakásfelújítás generálban. szobafestés gipszkarton.

 • Kerti grill építés

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Csak az a szép zöld gyep... :)

Zoltán J.
Zoltán J. 3141 Salgótarján Online

Homlokrakodó, lánctalpas mini kotrógép, gumilánctalpas dömper - verhetetlen áron. Hívjon minket vagy kérjen azonnali online árajánlatot.

 • Kerti grill építés

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható cég, profi munkavégzés! Csak ajánlani tudom!

János B.
János B. 3109 Salgótarján Online

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen azonnali ajánlatot még ma! Csatorna, árok és alapásás munkagépekkel, gyorsan és szakszerűen, most 10% kedvezménnyel! Profi csapat.

 • Kerti grill építés

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Barátságos árak széles áruválaszték

Lajos S.
Lajos S. 3109 Salgótarján Online

családi ház, gyárépület, raktárépület, romos épület , darupálya bontása tereprendezéssel. Házak, iroda épületek, gyárak, ipari létesítmények, magas építmények bontása.

 • Kerti grill építés

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Okés

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kemenceépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kemenceépítő kerti grill építés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerti grill építés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a kerti grill építés átlagos ára 40600 - 76200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Salgótarjánban a kerti grill építés szolgáltatáshoz már 20 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kemenceépítőt Salgótarjánban?

Jelenleg 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERTI GRILL ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek kemenceépítőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált kemenceépítőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: kerti grill építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó kemenceépítő?

A jó kemenceépítő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha kemenceépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas