Betört telefon kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 5 telefon szerelő közül! Korrekt betört telefon kijelző javítás árak — 5400-10200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a betört telefon kijelző javítás Salgótarjánban?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Rudolf M.
Rudolf M. 3100 Salgótarján Online
A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Amiket vállalok:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere

  • Betört telefon kijelző javítás

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Flash a telefon xiaomi kínai orosz redmi k30...

Károly P.
Károly P. 3100 Salgótarján Online

Károly, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, telefon akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, telefon üvegcsere, telefon pixelhiba javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, üvegfólia telefonra felhelyezés, iphone se akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon üvegcsere, Telefon takarítás

  • Betört telefon kijelző javítás

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Az előadó abszolút megérdemelte a minősítést: profi, gyors, udvarias, szociábilis és stresszálló (amikor felhívtam egy másik ügyfelet, aki távol áll a digitális technológiától, aki nem ért semmit az adatszinkronizálásban és a Google-fiókokban, nagyon udvarias volt és nyugodtan elmagyarázta, általában nem a legbonyolultabb dolgokat ma).

Tisztelt megrendelők! Telefon Szervíz. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres. A teljes áttekintés. Hírek, tények és egyebek. Non-stop információ. Milliók bíznak benne. 100+ millió látogató.

Munkáim:, képernyő csere, kijelző csere, üvegkarc eltávolítás, telefon érintőképernyő javítás, xiaomi akkumulátor csere

  • Betört telefon kijelző javítás

    5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A Xperica Z3 Comapct hátsó üvegének és érzékelőjének cseréje

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő betört telefon kijelző javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betört telefon kijelző javítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a betört telefon kijelző javítás átlagos ára 6300 - 11900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Salgótarjánban a subaru szerviz szolgáltatáshoz már 7 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 5 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SUBARU SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: subaru szerviz vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a subaru szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A subaru szerviz és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas