Kutya szállítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 11 szállító közül! Korrekt kutya szállítás árak: 1800-3500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 szállító most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kutya szállítás Salgótarjánban?

1800 - 3500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Jó napot! Az én nevem Attila és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: ömlesztett áru fuvarozása kisáruszállítással, ülőgarnitúra elköltöztetése, könyvtár költöztetés 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanítás – 2500.-ft/m3 épitési ,bontási törmelék,sitt elszállítás 14000ft/m³ zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥. Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Kutya szállítás

  8000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Meg vagyok elégedve.

József vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 7,5 tonnás autó 1 rakodóval – 11000.-ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra teherszállítás 130 ft/km-től Várom a megbízást!

 • Kutya szállítás

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Elégedett vagyok teljesen az elvégzett munkával.

Sziasztok! A nevem László. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Árak: 7,5 tonnás teherautó sofőrrel 8000 ft/óra költöztetés - 6500 ft/órától további rakodók díja – 2800.-ft/óra Nincs kiállási díj. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Kutya szállítás

  7100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom mindenkinek őket. Nagyon korrekt csapat, pontosan érkeztek, szépen gyorsan dolgoztak.

Norbert vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Árak: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000.-ft/óra tehertaxi - 10000 ft/h 2db gumi felnivel - 8000 ft Nincs kiállási díj.

 • Kutya szállítás

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Remek csapat vagytok, nyugodt szívvel ajánlom Őket, árban ès minőségben is verhetetlenek! Hálás köszönet a gyors, pontos, profi módon elvègzett Budapest között a mai költözésem során végzett munkátokért! A következő költözésem is általatok fog megvalósulni. Köszönettel: Norbert

A nevem Zsolt. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Nagy tapasztalatom van szállítással. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Teherautóm: furgon autószállítás – 150 ft/km-től szállítás – 280huf/kilométerről egyedi ajánlat alapján Keressen bizalommal!

 • Kutya szállítás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom őket! Pontosan érkeztek, nevükhöz hűen villámgyorsan és szakszerűen végezték a munkát.

Bettina K
2 éve

Üdv! Dénes vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: közúti kisállat szállítás, kettes lószállító, reptéri transzfer. A telephelyem Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Fuvarozás autószállítás – 140 ft/km-től külföld – 150ft/km-től

 • Kutya szállítás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Profik ès tapasztaltak voltak a munkàjukban. Dénesék jöttek minket költöztetni,meg voltunk velük elègedve! Kedvesek,jókedvűek ès nem utolsó sorban erősek voltak...csak úgy pattogtak 6 óràn keresztül.Ajànlom őket!Köszönjük!

athosz6
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító kutya szállítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kutya szállítás: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a kutya szállítás átlagos díja 1800 - 3500 Ft. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szállítók - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szállítót Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KUTYA SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szállító?

Egy szállító ezzel a feladattal bízható meg: kutya szállítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi szállító segítségét?

Egy megbízható szállító a kutya szállítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: szállító?

Ha a legjobb szállító segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kutya szállítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas