Teljes körű lakás 3d tervezés Szegeden. Az Ön igényeire szabva!

Építészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építész szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 65 építész közül, 2200-4200 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás 3d tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szegeden környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 építész most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Pal

Pal

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás 3d tervezés Szegeden?

2200 - 4200 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészek Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészt!

Lakásfelújítás munkájára igényes, megbízható, referenciákkal rendelkező csapattal. Elavult, kopott vagy megunta otthonát? Mi felújítjuk. Jelentkezzen ingyenes felmérésre! Lakásfelújítás Budapest. Minőségi felújítás. Ingyenes felmérés. Megbízható, precíz csapat.

 • Lakás 3d tervezés

  9100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható nagyon jó szervíz.profi gépekkel és szakértelemmel dolgoznak. Aki azt mondja hogy drága, ami nem igaz! Az csinálja meg otthon magának!

kazettás álmennyezeti tartószerkezetek, álmennyezeti profilok álmennyezeti sinek tervezése. ásványi szálas álmennyezeti tartószerkezetek forgalmazása, állandó akció. Gyors kiszolgálás. tanácsadás. Márkák: AMF, Norgips, Knauf, Blue Acoustic, Feinstratos.

 • Lakás 3d tervezés

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors volt, lényegre törő, rugalmas, alkuképes, kommunikatív, gyakorlatias, közvetlen, vállalt határidőt tart. Kiváló kapcsolatokkal rendelkezik, mindenre tud megoldást.

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Lakás 3d tervezés

  6100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Igazi szakemberek. ismerik A villanybojlereket, hibáikat, és szerelésüket. lelkiiseretesen és megfelelő odafigyeléssel teszik a dolgukat. Mindekinek merem őket ajánlani ! Pontosan érkeznek és jól , dolgoznak. Én a jövőben is számítok rájuk.

Lakberendezőként az alábbi szolgáltatásokkal állok kedves megrendelőim rendelkezésére: ~ Lakóterek, üzlethelyiségek funkcionális, esztétikai és látványtervezése ~ Alaprajz, falnézetek és látványtervek, lámpakiosztási, burkolat kiosztási terv, építési-bontási terv, komplett lakberendezési tervdokumentáció készítése ~ Tanácsadás bútorok, burkolatok, textilek, színek, kiegészítők, dekorációk, felületi struktúrák, választásához ~ Munkafolyamatok időbeni ütemezése ~ A kivitelezési folyamatok során együttműködés a szakági tervezőkkel, kivitelezőkkel ~ 3D látványtervezés

 • Lakás 3d tervezés

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Szimpatikus társaság. Rugalmasak. Egy defektes gumival beestem hozzájuk és szó nélkül megjavították, pedig nyakig voltak munkával.

Otthonok, irodák, panziók belsőépítésze. A tanácsadástól a megvalósításig. Ne menjen tönkre a párkapcsolatod, segítünk dönteni a nehéz kérdésekben! Eredetiség. Biztos stílusérzék. Elsőrangú design. Szolgáltatások: Online konzultáció, Belsőépítészeti tervezés.

 • Lakás 3d tervezés

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

20 éven keresztül csak ide vittem az autóimat szervizbe. Mindig megbízható, korrekt csapat dolgozott itt. Nem utolsó sorban korrekt áron. Sajnos most túl messze költöztünk, így már nem tudom igénybe venni a szolgáltatásaik. De csak ajánlani tudom bárkinek őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építész lakás 3d tervezés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás 3d tervezés: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a lakás 3d tervezés átlagára 2500 - 4700 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Szegeden a lakás 3d tervezés szolgáltatáshoz már 60 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészt Szegeden?

Ebben a pillanatban 46 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS 3D TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk építészt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: lakás 3d tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építész?

A jó építész részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: lakás 3d tervezés?

A lakás 3d tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy építészt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas