Antik fényképezőgép javítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 15 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt antik fényképezőgép javítás árak — 5400-10200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szegeden közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az antik fényképezőgép javítás Szegeden?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

  • Antik fényképezőgép javítás

    5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Briliáns! Ő a tökéletes mesterember (és titokban gyakran ingyen csinál dolgokat az ügyfeleknek, így az én lencsémet is ő tisztította meg). És most egy kellemes helyen dolgozik, egy kőhajításnyira a városközponttól. Mindenkinek ajánlom.

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

  • Antik fényképezőgép javítás

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű kivitelezés! Képes volt megjavítani a fényképezőgépemet, részletes leírást adott a modell erősségeiről és gyengeségeiről (és megmutatta nekem!), minden tisztességes volt, kiváló minőségű és nagyon kedvező áron. Együttműködésünket mindenképpen folytatjuk).

KeNzO mR.
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő antik fényképezőgép javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden az antik fényképezőgép javítás átlagos ára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Szegeden a renault szerviz szolgáltatáshoz már 20 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RENAULT SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: renault szerviz vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a renault szerviz mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: antik fényképezőgép javítás?

A renault szerviz és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas