Régi fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt régi fényképezőgép javítás árak — 3900-7400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szegeden közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a régi fényképezőgép javítás Szegeden?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Cégünk a márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor jellemzően jóval rövidebb határidő alatt és alacsonyabb költségek mellett végzi számos jól ismert gyártó (a teljesség igénye nélkül CANON, CASIO, FUJI, KODAK, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SAMSUNG, SONY) digitális fényképezőgép modelleinek szervizelését.

  • Régi fényképezőgép javítás

    5200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Az üzlet jól látható az utcáról egy nagy táblán. Itt olyan apróságokat vásárolhat, mint szűrők, objektívsapkák, elemek és gyűrűk. A legfontosabb fényképezőgépeket, objektíveket és vakukat is itt találja akciósan.

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

  • Régi fényképezőgép javítás

    3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

széles szakmai látókörrel rendelkező mesterember. A leírásnak megfelelően azonosította a probléma forrását, és a javítás nem tartott tovább egy óránál. Köszönjük szépen a minőségi eredményt. Ajánlom ezt a megbízható ezermestert mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő régi fényképezőgép javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi fényképezőgép javítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a régi fényképezőgép javítás átlagos ára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Szegeden a mazda szerviz szolgáltatáshoz már 27 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MAZDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: mazda szerviz vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi fényképezőgép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha fényképezőgép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas