Fényképezőgép javítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép javítás árak: 6200-11600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szegeden közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép javítás Szegeden?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

  • Fényképezőgép javítás

    5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors (kb. 40 perc), garanciával és ami fontos, több mint 3 (!) alkalommal olcsóbb, mint egy másik szerviz hasonló munkája!!! Minden tökéletesen működik! Köszönet az ezermesternek! Ha valami más hirtelen elromlik, az csak neked lesz!

Nikon fényképezőgép javítás 1 év garanciával. 2010 óta minősített kamera- és videójavító központ vagyunk. Csapatunkban 4 mérnök dolgozik. Minden technikusunk képzett és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Kizárólag a gyártó eredeti alkatrészeit használjuk. Küldje el e-mailben a címét, és gyors futáraink még ma eljönnek a felszereléséért! A fényképezőgépet maga is elhozhatja a hirdetésben megadott címre. Előbb dolgozz - később fizess. A berendezések diagnosztikája egy órán belül, előzetes bejelentkezés alapján történik - a diagnosztika ingyenes. Szünetek és hétvégék nélkül dolgozunk. Nyitvatartási idő - 9:00-21:00. Szállítás Magyarországon belül, bármely városba. Írjon vagy hívjon, ha többet szeretne megtudni.

  • Fényképezőgép javítás

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható mester! Egy kemény esés után helyreállítottam a Panasonic FZ38 fényképezőgépemet, bár gondolatban már búcsút mondtam kedvenc technikámnak. Egy órán belül elvégezték a munkát, nem kellett várakozni, kiváló minőségben és a megbeszélt összegért.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a fényképezőgép javítás átlagos díja 7400 - 13800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - hogyan választhatunk Szegeden?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA KOMPRESSZOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált járműklíma-szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: klíma kompresszor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

A jó járműklíma-szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha a legjobb járműklíma-szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A klíma kompresszor felújítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas