Fényképezőgép kijelző javítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép kijelző javítás árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Kalman

Kalman

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép kijelző javítás Szegeden?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    6600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Távolról beszéltem vele, mivel Zelenográdban vagyok. Futárral küldtem el a lencsét. A szállítás napján már javították, és másnap visszaküldték. Közvetlenül a szállítás után, és semmi probléma.

Canon, Nikon, Sony, Olympus, fujifilm, Panasonic és egyéb fényképezőgépek javítása. Fizetés készpénzzel és banki átutalással. A javítási idők csökkentése érdekében a pótalkatrészek széles választéka.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes kivitelezés. Nemcsak, hogy a diagnosztika után másnap már meg is javították a kamerámat (ami mindössze 12 percig tartott), hanem szó szerint vadonatúj állapotúra is fényezték. Nem ajánlom, hanem ragaszkodom ahhoz, hogy ezzel a mesterrel dolgozzak.

Noel Kos
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép kijelző javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényképezőgép kijelző javítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a fényképezőgép kijelző javítás átlagos díja 6300 - 11900 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - hogyan választhatunk Szegeden?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KIA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kia szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a kia szerviz mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: fényképezőgép kijelző javítás?

A kia szerviz és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas