Fényképezőgép kijelző javítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép kijelző javítás árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Kalman

Kalman

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép kijelző javítás Szegeden?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2022. március 1-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    6600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Távolról beszéltem vele, mivel Zelenográdban vagyok. Futárral küldtem el a lencsét. A szállítás napján már javították, és másnap visszaküldték. Közvetlenül a szállítás után, és semmi probléma.

Canon, Nikon, Sony, Olympus, fujifilm, Panasonic és egyéb fényképezőgépek javítása. Fizetés készpénzzel és banki átutalással. A javítási idők csökkentése érdekében a pótalkatrészek széles választéka.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes kivitelezés. Nemcsak, hogy a diagnosztika után másnap már meg is javították a kamerámat (ami mindössze 12 percig tartott), hanem szó szerint vadonatúj állapotúra is fényezték. Nem ajánlom, hanem ragaszkodom ahhoz, hogy ezzel a mesterrel dolgozzak.

Noel Kos
8 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép kijelző javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok