Klima bekötése szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 klímaszerelő közül! Korrekt klima bekötése árak: 6100-11400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 klímaszerelő most online

adam

adam

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klima bekötése Szegeden?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Tisztelt megrendelők! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. .

 • Klima bekötése

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

LEHETETLEN ELÉRNI, ÉS AMIKOR EZ SIKERÜLNE, AKKOR MEG LETESZI A TELEFONT MINT HA MEGSZAKADNA. AKKOR MINEK IS VANNAK?? NEM

Szeged dolgozom, megyében is! Mi elhárítjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Hívjon bizalommal. Korrekt ár, gyors munka, teljeskörű garancia. 12 év szakmai tapasztalat. Ingyenes kiszállás. Teljeskörű garancia. Szolgáltatások: Háztartási gépek, kisgépek javítása.

 • Klima bekötése

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Mosogatógép javításhoz hívtam, küzdelmes volt, de a megoldotta.

István vagyok. Ingyenes helyszíni felmérés, tapasztalt, megbízható szakemberek és rövid határidők! Országosan! Minőségi termékekkel és elismert márkákkal dolgozunk! Most 10 év garanciával. Ingyenes felmérés. Gyorsan rövid határidővel. Minőségi eszközök.

 • Klima bekötése

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Összességében lehúzós pitiáner társaság. Képernyőcserére vittem a telefonomat, gyári alkatrészt választottam, azt is számlázták. Hiába kértem, erről gyártói bizonylatot, tanúsítványt nem adtak! Közben felekerestem közvetlenül a gyártót, aki arról tájékoztatott, hogy adott típusból gyári alkatrész már nem áll rendelkezésre, sehol sem beszerzehető.

Üdv László vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény a munkadíjból

 • Klima bekötése

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Lehet, hogy javítani tudnak, de a kommunikáció az csapnivaló. Az elkészült készülékről nem kaptam értesítést, a telefont nem veszik fel, e-mailre nem válaszolnak. kétheti telefonálás után sikerült beszélni velük, akkor közölték, hogy a készülék már rég kész" :("

Szeged dolgozom, megyében is! Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Hőszivattyú telepítés. Légtechnika. Klíma karbantartás.

 • Klima bekötése

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profik, kedvesek, rugalmasak, gyorsak, érthetőek. Nagyon hálás vagyok nekik a megmentett Iphonért!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klima bekötése közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klima bekötése: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a klima bekötése átlagos ára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - hogyan választhatunk Szegeden?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok klímaszerelőt Szegeden?

Most 24 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA TÖLTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek klímaszerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált járműklíma-szerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: klíma töltés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy klímaszerelő?

A jó járműklíma-szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: klímaszerelő?

Ha profi járműklíma-szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A klíma töltés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas