Klima felszerelés: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 klímaszerelő közül! Korrekt klima felszerelés árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szegeden környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 klímaszerelő most online

adam

adam

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klima felszerelés Szegeden?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

György, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Akciós klímák értékesítése szereléssel együtt! Klímaszerelés, klíma értékesítés országosan. Gyors és hatékony klíma beszerelés. Hűtő fűtő klímák. Kérje ingyenes felmérésünket! Gyors beszerelés. Részletfizetés. Telepítés országosan. Márkák: Gree, Fisher, Syen, HD Maximus.

 • Klima felszerelés

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

kedves, pontos, precíz, jó szakember

Sándor vagyok. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai...

 • Klima felszerelés

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Univerzális tudás, sok területen belüli jártasságú, felkészült, és korrekt szerelő Dugig, szerszámokkal, alkatrészekkel és ki tudja még mikkel megpakolt autóval érkezett, igen valószínű, hogy nem létezik olyan probléma, amire nem tudna ott helyben megoldást találni. Töviről hegyire átgondolja a feledat megoldását, megtervezi és precízen kivitelezi a megvalósítást, a szó jó értelmében véve maximalista.

Üdv István vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Ingyenes helyszíni felmérés országosan! Klímatelepítés rövid határidővel! Kérj ajánlatot és Mi garantáltan 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

 • Klima felszerelés

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyors és precíz! Csak ajánlani tudom!

Tisztelt Érdeklődő! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Országosan. 20 éves tapasztalat.

 • Klima felszerelés

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nem bántam meg, hogy őket választottam! Jók, gyorsak, udvariasak és az áraik is igen kedvezőek.

Zsolt vagyok. Háztartásigépek javítása üzembehelyezése hűtők fagyasztók ipari hűtők javítása. bizonyos területeken ingyenes a kiszállás! Éjjel-nappal hívható. Hétvégén is elérhető.

 • Klima felszerelés

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Maximális szakértelem és empátia. Profi csapat, ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klima felszerelés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klima felszerelés: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a klima felszerelés átlagára 4300 - 8100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Szegeden az autóklíma töltés szolgáltatáshoz már 25 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek klímaszerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKLÍMA TÖLTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy klímaszerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő munkával bízható meg bátran: autóklíma töltés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy jó járműklíma-szerelő az autóklíma töltés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: klímaszerelő?

Ha a legjobb járműklíma-szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Autóklíma töltés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas