Törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 telefon szerelő közül! Korrekt törött kijelző javítás árak: 4600-8700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 telefon szerelő most online

Viktor

Viktor

Еrdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Áron

Áron

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött kijelző javítás Szegeden?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Attila, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Huawei után gyártott akkumulátor csere ár: Huawei p8, p8 lite, p9 telefon akku csere ára: 6500 Ft

Szerviz szolgáltatásunk:, huawei akkumulátor csere, telefon pixelhiba javítás, samsung akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon kijelző javítás

  • Törött kijelző javítás

    5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű vállalkozó, pandémiás körülmények között érkezett a maszkkal, külön köszönet érte! A kijelzőt saját költségén vásárolta meg, előleg nélkül. Minden minőségi és gyors, ajánlom!

Üdvözlöm a profilomon. Szerviz szolgáltatásunk:, alcatel kijelző javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, asztali telefon javítás, telefon képernyő javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, törött kijelző telefon adatmentés, telefon üveg karc javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, samsung kijelző csere, telefon képernyő javítás

  • Törött kijelző javítás

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors és megbízható. Azonnal válaszolt, türelmesen tisztázta a probléma részleteit.

Csaba vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon mikrofon javítás, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon töltő javítás

Főbb szolgáltatásaink:, telefon pixelhiba javítás, telefon kamera lencse javítás, telefon alaplap javítás, betört telefon kijelző javítás, beázott iphone javítás

  • Törött kijelző javítás

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlom a mestert! Eljött, sámánil telefon még jobb volt, mint volt. Helyben kicserélték a képernyőt + üveg ajándékba, szép bónusz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött kijelző javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött kijelző javítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a törött kijelző javítás átlagos díja 5100 - 9600 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján választhatunk Szegeden?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Szegeden?

Most 13 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ FÉNYEZÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált járműfényezőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: autó fényezés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható járműfényező az autó fényezés javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: törött kijelző javítás?

Az Autó fényezés javítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy járműfényezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas