Kata vállalkozás indítása: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 kata könyvelő közül! Korrekt kata vállalkozás indítása árak — 26800-50300 Ft/hó. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 kata könyvelő most online

Angelika S.

Angelika S.

Kedvezményt adok

Attila K.

Attila K.

Tapasztalt vagyok

Gyula i.

Gyula i.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kata vállalkozás indítása Székesfehérváron?

26800 - 50300 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

S-Profit Kft.
S-Profit Kft. 8019 Székesfehérvár Online

Sziráki Gabriella vagyok, közgazdász oklevelemet 1994-ben szereztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, számvitel szakirányon. Azóta folyamatosan könyvelek. Így több mint harminc éves számviteli gyakorlatot tudhatok a hátam mögött. Társas vállalkozóként 2016 óta tevékenykedem. Kis létszámú, stabil csapattal vállaljuk Megbízóink számviteli, adózási feladatainak teljes körű ellátását. Az évek folyamán elsődlegesen pénzügyi szolgáltatók könyvelése, MNB adatszolgáltatási feladatai körében szereztünk hosszú gyakorlatot, de szolgáltató vállalkozások is vannak portfoliónkban. Ügyfeleink jellemzően elégedettek szolgáltatásainkkal, évtizedes ügyfélkapcsolatokkal büszkélkedhetünk. Reméljük, hogy rövidesen az Ön szervezetét is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés: - gazdasági társaságok mérettől függetlenül - társadalmi szervezetek típustól függetlenül - egyéni vállalkozások és egyéni cégek - őstermelők és családi gazdaságok - az aktuális számviteli törvény és a szervezet specialitásainak megfelelő esetleges egyéb jogszabályok (kormányrendeletek) előírásai alapján végzett könyvelés - havi és éves zárások elkészítése magyarul, - egyszerűsített, valamint éves beszámolók elkészítése (mérleg, eredmény-kimutatás, kiegészítő melléklet) - KATA: bevételi nyilvántartás vezetés keretében Bérszámfejtés: - önállóan és nagy tömegben is - alkalmazottak, tagok, alkalmi munkavállalók bejelentése, kiléptetése - munkabér, megbízási díj, bérleti díj, osztalék számfejtése - fizetendő adók és járulékok lista készítése a bérszámfejtés adataiból - munkabér letiltások kezelése - elektronikus adatszolgáltatás a NAV felé - az előírt nyilvántartások (kartonok) vezetése az alkalmazottak vonatkozásában - éves SZJA-elszámolás és bevallás - képviselet NEAK (OEP), NAV előtt Vállalati pénzügyek menedzselése: - számlázás, - iktatás - utalások előkészítése - kintlevőség figyelés

 • Kata vállalkozás indítása

  6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Sajnos senkinek nem tudom ajánlani.

Károly
2 éve
FuelNet Kft.
FuelNet Kft. 8000 Székesfehérvár Online

Kedves Érdeklődő, leendő Ügyfél! Szeretném figyelmébe ajánlani magam könyvelőként! 2003 óta dolgozom könyvelőként ,15 éve vagyok regisztrált mérlegképes könyvelő. Nagy tapasztalatom van gazdasági társaságok kettős könyvelésében az analitikától a bérszámfejtésen át a beszámoló készítésig. Vállalom továbbá egyéni vállalkozók könyvelését is. Forduljon hozzám bátran, ha a vállalkozói tevékenysége kezdeténél tart, ebben is segítek! Amennyiben Ön kissé távolabb él az én munkahelyeimtől az sem probléma, biztos hogy megtaláljuk a megoldást! Várom jelentkezését! Ildikó SZOLGÁLTATÁSOK: - bevétel nyilvántartás - adóbevallások készítése (havi, negyedéves, éves) - bérszámfejtés/bejelentés - beszámoló összeállítása (Éves / Egyszerűsített egyaránt) - IPA készítése - megállapodás szerint NAV képviselet - távkönyvelés

 • Kata vállalkozás indítása

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szeretek idejárni. barátságos!

Monika
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleink! Családi vállalkozásként nyújtunk könyvelési szolgáltatást. Vállalkozásunkat a több mint 20 éves gyakorlati tapasztalatra építve hoztuk létre. Ügyfeleink elsősorban a kis- és középvállalkozások: egyéni vállalkozások, bt.-k, kft., egyesületek. Partnereinknek folyamatos kapcsolattartást biztosítunk, a feldolgozott anyagok alapján jelentést küldünk a társaság várható eredményéről, a fizetendő adókról, járulékokról. A cégalapításban is segítünk, hogy a legmegfelelőbb vállalkozási és adózási módszert tudják ügyfeleink alkalmazni. Szolgáltatásunkat 2020-tól új, könyvelésre kialakított irodánkba folytatjuk, komfortosabb, nyugodtabb környezetben. Távkönyvelést is vállalunk, Veszprém 25 km –es vonzáskörzetében szükség esetén a könyvelési anyagért házhoz megyünk. Várjuk megkeresésüket e-mailen, elérhetőséggel visszahívom!

 • Kata vállalkozás indítása

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Remek cég, jó segítség, csak ajánlani tudom!

Norbert
2 éve
Giesz Balázs
Giesz Balázs 8019 Székesfehérvár Online

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkező irodánk 30 éves munkatapasztalattal vállalja leendő és meglévő ügyfelei teljes körű könyvelésének ellátását.

 • Kata vállalkozás indítása

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon szeretek a Ködmön Könyvelőirodával dolgozni, hiszen olyan főbb jellemzőket tudok felsorolni, ami számomra is érték, mint például az ügyfélorientáltság, felelősségvállalás, segítőkészség, precizitás, vállalkozásunkat megsegítő részletes tanácsadás.

Nándor
2 éve
Kiss
Kiss 8019 Székesfehérvár Online

Több mint 20 éves Tapasztalat Megbízható Könyvelőt keres? Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás, Online Könyvelés.

 • Kata vállalkozás indítása

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedves, segítőkész, munkájára igényes könyvelő :) A legjobb!

Balázs
2 éve
Csilla
Csilla 8019 Székesfehérvár Online

Rutinos, Korrekt Adószakértő Digitalizált, automatizált könyvelés. Hatékony pénzügyi, számviteli, könyvelési folyamatok

 • Kata vállalkozás indítása

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos nagyon rosszak a tapasztalataim .

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata vállalkozás indítása közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Irodai szék kárpitozás: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron az irodai szék kárpitozás átlagos ára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós értékeléseket?

Székesfehérváron az irodai szék kárpitozás szolgáltatáshoz már 40 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Székesfehérváron?

Most 31 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IRODAI SZÉK KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: irodai szék kárpitozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az irodai szék kárpitozás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: irodai szék kárpitozás?

Az Irodai szék kárpitozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Székesfehérváron