Katás vállalkozás szüneteltetés: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 könyvelő közül! Korrekt katás vállalkozás szüneteltetés árak — 24500-45900 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 könyvelő most online

Dávid G.

Dávid G.

Kedvezményt adok

Ferenc S.

Ferenc S.

Tapasztalt vagyok

Eszter K.

Eszter K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a katás vállalkozás szüneteltetés Székesfehérváron?

24500 - 45900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Egyéni vállalkozók, cégek, egyesületek könyvelését, bérszámfejtést, egyéb adminisztrációját vállalom, valamint egyszerűsített végelszámolást is. Elérhetőség: +36306898374 szilagyi.andi.33@gmail.com

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom. A bátyámat az isten is könyvelő el teremtette.:)

Anikó
2 éve
Szabó Judit
Szabó Judit 8000 Székesfehérvár Online

Fő tevékenységünk cégek könyvelése, bérszámfejtése, adóbevallások elkészítése, igény szerint pénztár vezetése. Személyes találkozó esetén felkeressük leendő ügyfelünket. Szerződéskötés esetén a bizonylatok átvétele a Pöttyös utcai metróállomáshoz közeli székhelyünkön, vagy az ügyfélnél történhet.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Türelmesek, kedvesek, segítőkészek. Ajánlom őket!

Krisztina
2 éve

Nem a jelent másolom, a jövőt tervezem. Megkeres, visszahívom, válaszolok e-mailben is. Katás bt.-k, kkt.-k kettős könyvvitelre átállásra könyvvizsgálatot vállalok.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kőnyvelés profik kezében!!!

Bianka
2 éve

21 éve regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozom. Kisebb cégek, cégcsoportok, katás egyéni vállalkozók könyvelését vállalom, bérszámfejtéssel. Online és hagyományos módon (hozott számlákból ) könyvelek, az ügyfél igényeihez igazodva. Ha fontos, hogy a cégét mindig ugyanaz a könyvelő könyvelje, számfejtse, készítse az áfa bevallását és a beszámolót is, hívjon bizalommal. Olyan cégek, vállalkozók megkereséseit várom, akik szeretik a családias légkört, a kiemelt figyelmet, a precíz munkát, a korrekt megoldásokat. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  6800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Pontosak, megbízhatóak. Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással.

Andi
2 éve

Tisztelt Érdeklődő! Vállalkozni szeretne, de tanácstalan? Nem tudja, kihez forduljon segítségért? Vagy elégedetlen jelenlegi könyvelőjével? Széll Virág vagyok. Munkám célja, hogy levegyem a Ön válláról az adózással és számvitellel kapcsolatos terheket. Közel húsz éves tapasztalattal rendelkezem, az adótanácsadói tanfolyamot 2017-ben végeztem el. Jelenleg az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamot végzem. Törekszem a tudásom naprakészen tartására, amiben segítenek a továbbképzések, az online előadások, a hírlevelek, a szakmai folyóiratok és fórumok, hogy ügyfeleim igényeit maximálisan kielégíthessem. Kiemelt tulajdonságom az egyedi igények felmérését követő, precíz munkavégzés, a folyamatos tájékoztatás. Az elvégzett munkámért számszaki és jogszabályi felelősséget vállalok, felelősség biztosítással rendelkezem.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon gyors,precíz munka, segítőkészek, csak az irodával csináltatom a nemet adó visszaigénylést. Köszönöm Viszlai Katalin

Bodó
2 éve

25 év tapasztalat könyvelésben, könyvvizsgálatban, adótanácsadásban. A könyvelés mellett számítástechnikai megoldásokkal is segítjük ügyfeleinket, mivel cégünk másik részlegében 3 fő számítástechnikai szakember dolgozik. Szívesen segítünk kialakítani egyéni igényeknek megfelelő folyamatokat, a megfelelő eszközök, programok beszerzését is megoldjuk. Ügyfeleink széles palettán mozognak, az egyéni vállalkozóktól kezdve, a nagyobb méretű cégek is megtalálhatók, de a civilszervezetek, társasházak, lakásszövetkezet könyvelését is vállaljuk.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Profi-Kont? Naná! Hiszen profik!

Emőke
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő katás vállalkozás szüneteltetés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Thonet szék javítás: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron a thonet szék javítás átlagos díja 2700 - 5100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Székesfehérváron a thonet szék javítás szolgáltatáshoz már 48 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 37 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést THONET SZÉK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost keresned akkor, ha erre van szükséged: thonet szék javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a thonet szék javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas