Kötelező könyvvizsgálat szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 könyvelő közül! Korrekt kötelező könyvvizsgálat árak — 27500-51600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 könyvelő most online

Dániel S.

Dániel S.

Kedvezményt adok

László D.

László D.

Tapasztalt vagyok

Judit A.

Judit A.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kötelező könyvvizsgálat Székesfehérváron?

27500 - 51600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Főállásban egy könyvelőirodában dolgozom. Regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem. Másodállásban vállalom egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok (Kft. és Bt.) könyvelését, bérszámfejtését, teljes körű adóbevallását, beszámolóinak elkészítését. Magánszemélyek éves adóbevallásának összeállításával is foglalkozom.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Gyerekkora óta ismerem a könyvelőiroda vezetőjét. Szorgalmas, precíz, alapos és segítőkész ember, aki vidékről indulva önerőből építette fel saját szakmai életét, majd vállalkozását, mint szabadúszó könyvelő Budapesten.

Gyula
2 éve

A Társaság Kalocsa és környékén könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, tanácsadásra, valamint teljes körű adminisztrációs feladatok ellátására szakosodott vállalkozás. Irodánk szakemberei rendelkeznek a megfelelő végzettségekkel, több éves tapasztalattal, és naprakész információkkal állnak az Ön rendelkezésére. Szakmai ismereteinket folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy hosszú, eredményes munkakapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel. Vállaljuk újonnan alakuló, vagy már működő Gazdasági Társaságok (Bt., Kft.), egyéni vállalkozók, Nonprofit Szervezetek könyvvezetését, bérszámfejtését, bevallások elkészítését, hatóságok előtti képviseletét, valamint egyéb számviteli szolgáltatások nyújtását is. Magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallását is elkészítjük. A könyvelő a vállalkozók bizalmi partnere! Ami azt jelenti, hogy a könyvelő ne csak a munkája szakembere legyen, hanem a partnerével kiépítse a megfelelő rokonszenvet, illetve bizalmat is. Minden ügyfelünkkel egy részletes szerződést kötünk a könyvvezetésről, illetve a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról, melynek köszönhetően előre meghatározott keretek között folyhat a közös munka. Szolgáltatásunkat magas szintű adatvédelmi és titkossági követelményeknek megfelelően végezzük, teljes szakmai felelősségbiztosítás megléte mellett. Szeretnénk Mi is az Ön bizalmasai lenni!

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Maximálisan megvagyok elégedve a segítőkész, precíz munkájukkal! Ezúton is köszönet a hölgyeknek !! Mindenkinek ajánlani tudom bizalommal!!

Zsolt
2 éve

5 év könyvelési tapasztalattal rendelkezem, könyvelőirodai főállásom mellett egyéni vállalkozóként egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok könyvelését vállalom. Az iratanyagért én megyek, illetve postai vagy e-mail útján várom. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok e-mailben vagy telefonon.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Csodás embereket ismehettem meg!!Odaadó, precíz csapat!!Csak ajánlani tudom!!!

Szilvia
2 éve

Megalapozott könyvelői tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként, felelősség biztosítással, bérszámfejtési szolgáltatással tudom vállalni cégek, KATÁ-s vállalkozások könyvelését. Személyes kapcsolattartás, reális ár, innovatív megoldásokkal. Keressen: - aki most indít vállalkozást, mert annak mindenképp érdemes könyvelővel egyeztetnie az adózási módok kiválasztásában és a folyamatos könyveléssel kapcsolatban, - aki rájött, hogy bizony a KATA adózó vállalkozásoknak is szüksége van könyvelő támogatására, - akinek könyvelőt kell váltania, mert az eddigi könyvelője már nem vállalja tovább a munkát, vagy valamiért nem jó az együttműködés - akinek elhanyagolt, hiányos a könyvelése és szeretné rendbe tenni, pótolni az elmaradásokat. - akinek személyre szabott könyvelési igénye van.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Fluent English-language assistance, a single online consultation at the start. For the most part, it's a backseat ride for the business owner, signatures mostly. The process was completed in five months. Very little to worry about on my part. Thanks for all!

László
2 éve
Viktória
Viktória 8000 Székesfehérvár Online

Professzionális Könyvelés 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Árajánlatok gyorsan. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Időt...

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Több, mint 10 éve dolgozom velük, nekem is ajánlották őket, én is csak ajánlani tudom a céget. Korrektek, segítőkészek, nyugodtan alszik, aki velük dolgozik.

Dóri
2 éve
Adrienn
Adrienn 8000 Székesfehérvár Online

Könyvelő egyéni vállalkozónak. Szakképzett, tapasztalt adószakértőink segítik Önt az adózás világában. Korrekt árak.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gazdasági szakemberként minden napos munkafeladat a munkaszerződés és mellékleteinek pontos szerkesztése. Az anyagban találkoztam olyan információval, amit hasznosíthatok munkám során.

Márton
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kötelező könyvvizsgálat közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron az ágyvég kárpitozás átlagára 17600 - 33000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Székesfehérváron az ágyvég kárpitozás szolgáltatáshoz már 42 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Székesfehérváron?

Jelenleg 32 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ágyvég kárpitozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: ágyvég kárpitozás?

Az Ágyvég kárpitozás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz vele.

Olvas