Adószámos magánszemély: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély árak: 6500-12200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 adótanácsadó most online

József B.

József B.

Kedvezményt adok

László N.

László N.

Tapasztalt vagyok

Sándor B.

Sándor B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély Székesfehérváron?

6500 - 12200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Egyéni vállalkozók, cégek, egyesületek könyvelését, bérszámfejtést, egyéb adminisztrációját vállalom, valamint egyszerűsített végelszámolást is. Elérhetőség: +36306898374 szilagyi.andi.33@gmail.com

 • Adószámos magánszemély

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom. A bátyámat az isten is könyvelő el teremtette.:)

Anikó
2 éve
Szabó Judit
Szabó Judit 8000 Székesfehérvár Online

Fő tevékenységünk cégek könyvelése, bérszámfejtése, adóbevallások elkészítése, igény szerint pénztár vezetése. Személyes találkozó esetén felkeressük leendő ügyfelünket. Szerződéskötés esetén a bizonylatok átvétele a Pöttyös utcai metróállomáshoz közeli székhelyünkön, vagy az ügyfélnél történhet.

 • Adószámos magánszemély

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Türelmesek, kedvesek, segítőkészek. Ajánlom őket!

Krisztina
2 éve

Nem a jelent másolom, a jövőt tervezem. Megkeres, visszahívom, válaszolok e-mailben is. Katás bt.-k, kkt.-k kettős könyvvitelre átállásra könyvvizsgálatot vállalok.

 • Adószámos magánszemély

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kőnyvelés profik kezében!!!

Bianka
2 éve

21 éve regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozom. Kisebb cégek, cégcsoportok, katás egyéni vállalkozók könyvelését vállalom, bérszámfejtéssel. Online és hagyományos módon (hozott számlákból ) könyvelek, az ügyfél igényeihez igazodva. Ha fontos, hogy a cégét mindig ugyanaz a könyvelő könyvelje, számfejtse, készítse az áfa bevallását és a beszámolót is, hívjon bizalommal. Olyan cégek, vállalkozók megkereséseit várom, akik szeretik a családias légkört, a kiemelt figyelmet, a precíz munkát, a korrekt megoldásokat. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

 • Adószámos magánszemély

  6800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Pontosak, megbízhatóak. Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással.

Andi
2 éve

Tisztelt Érdeklődő! Vállalkozni szeretne, de tanácstalan? Nem tudja, kihez forduljon segítségért? Vagy elégedetlen jelenlegi könyvelőjével? Széll Virág vagyok. Munkám célja, hogy levegyem a Ön válláról az adózással és számvitellel kapcsolatos terheket. Közel húsz éves tapasztalattal rendelkezem, az adótanácsadói tanfolyamot 2017-ben végeztem el. Jelenleg az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamot végzem. Törekszem a tudásom naprakészen tartására, amiben segítenek a továbbképzések, az online előadások, a hírlevelek, a szakmai folyóiratok és fórumok, hogy ügyfeleim igényeit maximálisan kielégíthessem. Kiemelt tulajdonságom az egyedi igények felmérését követő, precíz munkavégzés, a folyamatos tájékoztatás. Az elvégzett munkámért számszaki és jogszabályi felelősséget vállalok, felelősség biztosítással rendelkezem.

 • Adószámos magánszemély

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon gyors,precíz munka, segítőkészek, csak az irodával csináltatom a nemet adó visszaigénylést. Köszönöm Viszlai Katalin

Bodó
2 éve

25 év tapasztalat könyvelésben, könyvvizsgálatban, adótanácsadásban. A könyvelés mellett számítástechnikai megoldásokkal is segítjük ügyfeleinket, mivel cégünk másik részlegében 3 fő számítástechnikai szakember dolgozik. Szívesen segítünk kialakítani egyéni igényeknek megfelelő folyamatokat, a megfelelő eszközök, programok beszerzését is megoldjuk. Ügyfeleink széles palettán mozognak, az egyéni vállalkozóktól kezdve, a nagyobb méretű cégek is megtalálhatók, de a civilszervezetek, társasházak, lakásszövetkezet könyvelését is vállaljuk.

 • Adószámos magánszemély

  5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Profi-Kont? Naná! Hiszen profik!

Emőke
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi fa konyhabútor készítés: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron az egyedi fa konyhabútor készítés átlagos ára 51800 - 97200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Székesfehérváron az egyedi fa konyhabútor készítés szolgáltatáshoz már 44 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Székesfehérváron?

Most 34 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI FA KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos ezzel a munkával bízható meg: egyedi fa konyhabútor készítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

A jó asztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: egyedi fa konyhabútor készítés?

Az Egyedi fa konyhabútor készítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy asztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas