Megbízási díj könyvelése: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 35 adótanácsadó közül! Korrekt megbízási díj könyvelése árak — 8900-16700 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 adótanácsadó most online

Mariann V.

Mariann V.

Kedvezményt adok

Jolán B.

Jolán B.

Tapasztalt vagyok

Nóra V.

Nóra V.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a megbízási díj könyvelése Székesfehérváron?

8900 - 16700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Főállásban egy könyvelőirodában dolgozom. Regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem. Másodállásban vállalom egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok (Kft. és Bt.) könyvelését, bérszámfejtését, teljes körű adóbevallását, beszámolóinak elkészítését. Magánszemélyek éves adóbevallásának összeállításával is foglalkozom.

 • Megbízási díj könyvelése

  7900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Gyerekkora óta ismerem a könyvelőiroda vezetőjét. Szorgalmas, precíz, alapos és segítőkész ember, aki vidékről indulva önerőből építette fel saját szakmai életét, majd vállalkozását, mint szabadúszó könyvelő Budapesten.

Gyula
2 éve

A Társaság Kalocsa és környékén könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, tanácsadásra, valamint teljes körű adminisztrációs feladatok ellátására szakosodott vállalkozás. Irodánk szakemberei rendelkeznek a megfelelő végzettségekkel, több éves tapasztalattal, és naprakész információkkal állnak az Ön rendelkezésére. Szakmai ismereteinket folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy hosszú, eredményes munkakapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel. Vállaljuk újonnan alakuló, vagy már működő Gazdasági Társaságok (Bt., Kft.), egyéni vállalkozók, Nonprofit Szervezetek könyvvezetését, bérszámfejtését, bevallások elkészítését, hatóságok előtti képviseletét, valamint egyéb számviteli szolgáltatások nyújtását is. Magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallását is elkészítjük. A könyvelő a vállalkozók bizalmi partnere! Ami azt jelenti, hogy a könyvelő ne csak a munkája szakembere legyen, hanem a partnerével kiépítse a megfelelő rokonszenvet, illetve bizalmat is. Minden ügyfelünkkel egy részletes szerződést kötünk a könyvvezetésről, illetve a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról, melynek köszönhetően előre meghatározott keretek között folyhat a közös munka. Szolgáltatásunkat magas szintű adatvédelmi és titkossági követelményeknek megfelelően végezzük, teljes szakmai felelősségbiztosítás megléte mellett. Szeretnénk Mi is az Ön bizalmasai lenni!

 • Megbízási díj könyvelése

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Maximálisan megvagyok elégedve a segítőkész, precíz munkájukkal! Ezúton is köszönet a hölgyeknek !! Mindenkinek ajánlani tudom bizalommal!!

Zsolt
2 éve

5 év könyvelési tapasztalattal rendelkezem, könyvelőirodai főállásom mellett egyéni vállalkozóként egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok könyvelését vállalom. Az iratanyagért én megyek, illetve postai vagy e-mail útján várom. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok e-mailben vagy telefonon.

 • Megbízási díj könyvelése

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Csodás embereket ismehettem meg!!Odaadó, precíz csapat!!Csak ajánlani tudom!!!

Szilvia
2 éve

Megalapozott könyvelői tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként, felelősség biztosítással, bérszámfejtési szolgáltatással tudom vállalni cégek, KATÁ-s vállalkozások könyvelését. Személyes kapcsolattartás, reális ár, innovatív megoldásokkal. Keressen: - aki most indít vállalkozást, mert annak mindenképp érdemes könyvelővel egyeztetnie az adózási módok kiválasztásában és a folyamatos könyveléssel kapcsolatban, - aki rájött, hogy bizony a KATA adózó vállalkozásoknak is szüksége van könyvelő támogatására, - akinek könyvelőt kell váltania, mert az eddigi könyvelője már nem vállalja tovább a munkát, vagy valamiért nem jó az együttműködés - akinek elhanyagolt, hiányos a könyvelése és szeretné rendbe tenni, pótolni az elmaradásokat. - akinek személyre szabott könyvelési igénye van.

 • Megbízási díj könyvelése

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Fluent English-language assistance, a single online consultation at the start. For the most part, it's a backseat ride for the business owner, signatures mostly. The process was completed in five months. Very little to worry about on my part. Thanks for all!

László
2 éve
Viktória
Viktória 8000 Székesfehérvár Online

Professzionális Könyvelés 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Árajánlatok gyorsan. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Időt...

 • Megbízási díj könyvelése

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Több, mint 10 éve dolgozom velük, nekem is ajánlották őket, én is csak ajánlani tudom a céget. Korrektek, segítőkészek, nyugodtan alszik, aki velük dolgozik.

Dóri
2 éve
Adrienn
Adrienn 8000 Székesfehérvár Online

Könyvelő egyéni vállalkozónak. Szakképzett, tapasztalt adószakértőink segítik Önt az adózás világában. Korrekt árak.

 • Megbízási díj könyvelése

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gazdasági szakemberként minden napos munkafeladat a munkaszerződés és mellékleteinek pontos szerkesztése. Az anyagban találkoztam olyan információval, amit hasznosíthatok munkám során.

Márton
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó megbízási díj könyvelése közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kanapé kárpitozás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a kanapé kárpitozás átlagos ára 35000 - 65700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Székesfehérváron a kanapé kárpitozás szolgáltatáshoz már 39 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Székesfehérváron?

Jelenleg 30 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: kanapé kárpitozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas