Kettős könyvelés szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 35 könyvelő közül! Korrekt kettős könyvelés árak: 31300-58700 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 könyvelő most online

Vivien F.

Vivien F.

Kedvezményt adok

Anna S.

Anna S.

Tapasztalt vagyok

Polonkai I.

Polonkai I.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kettős könyvelés Székesfehérváron?

31300 - 58700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Nagy Attiláné
Nagy Attiláné 8019 Székesfehérvár Online

Partnereink számára igyekszünk több területen is segíteni vállalkozásuk sikeres üzemeltetését. Többek között könyvelést, bérszámfejtést, adótanácsadást és vállalkozás fejlesztést is vállalunk. További információért látogassa meg oldalunkat!

 • Kettős könyvelés

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A megbízási szerződés 2.13 pontja tartalmazza, hogy: A Megbízó köteles minden hatóságtól kapott irat (értesítés, jegyzőkönyv, határozat stb.) másolatát haladéktalanul - azaz az átvételt követő munkanapon - a Könyvelőnek továbbítani. Abban az esetben, ha a Megbízó nem időben továbbítja a kapott iratot a Könyvelőnek, a késedelemből eredő következmények (pl. mulasztási bírság) a Megbízót terhelik."

Attila
2 éve

Üdvözlöm! Szekeres Boglárka, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Kft.-k és bt.-k teljes körű könyvelését vállalom, könyvvizsgálói és ügyvédi háttérrel. Minőségi és nem mennyiségi munkát végzek, ügyfeleim száma ezáltal korlátozott, hogy a maximális figyelmet és precizitást kapják. Amennyiben új vállalkozást indítana, esetleg könyvelőt váltana, forduljon hozzám bizalommal telefonon, e-mailen.

 • Kettős könyvelés

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nem tudom ajánlani.

Réka
2 éve

Teljes körű könyvelés a legkorszerűbb technológiával, papírmentesség, bérszámfejtés, tanácsadás.

 • Kettős könyvelés

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Új cég alapítása előtt új ügyfélként kerestem meg a könyvelőirodát. Darabosné telefonon szimpatikusan válaszolt a kérdéseimre. Ezt követően szerettem volna együtt dolgozni az irodával, azonban többszöri ajánlatkérésemre (email, telefon) sem érkezett válasz. Nagyon sajnálom, hogy így kezelik az új érdeklődéseket, mert ezek alapján egy lassan reagáló, elhavazott, megbízhatatlan cég benyomását keltették.

Sándor
2 éve
Teker Ferencné
Teker Ferencné 8000 Székesfehérvár Online

Vállalom pályázatok írását, bértámogatások készítését, cégek és egyéni vállalkozók könyvelését. Munkámat és gondolkodásmódomat, a proaktivitás jellemzi. Minden esetben maximálisan figyelembe veszem ügyfeleim üzleti érdekeit, és ennek megfelelően dolgozom ki a legoptimálisabb számviteli megoldásokat. Adó és pénzügyi tanácsadással nyújtok segítséget, az optimális és költséghatékony működés kialakításában. Fontos számomra a rugalmasság, gyorsan alkalmazkodom az adójogszabály változásokhoz és folyamatosan tájékoztatom Ügyfeleimet, az esetlegesen őket érintő változásokról. Teljes körű szolgáltatást nyújtok cégek és egyéni vállalkozások számára: ✅Könyvelés ✅Bérszámfejtés ✅Bevallások készítése ✅Vállalkozás indítása ✅Pályázatírás ✅Távkönyvelés vállalása Ismerje meg szolgáltatásaimat, keressen bizalommal!

 • Kettős könyvelés

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon rugalmasak, gyorsak és minden könyvelési kérdésemre tudják a megoldást. Több cégem könyvelését és bérszámfejtését végzik évek óta és nagyon elégedett vagyok, már a kezdetektől is de folyamatosan. Az ismerőseimnek is őket ajánlom, és hasonlóan jók az ő véleményeik is.

László
2 éve
Olívia
Olívia 8019 Székesfehérvár Online

Komplex könyvelés Könyvelési szolgáltatások felhajtás és sietség nélkül. Bízzon meg képesített könyvelőt! További információk a könyvelési szolgáltatásokról.

 • Kettős könyvelés

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Telefonos érdeklődésre is korrekt tanácsadást kaptam.

Attila
2 éve
Hajas
Hajas 8019 Székesfehérvár Online

Könyvelés kedves könyvelőkkel Céged Könyvelése Elérhető Áron - Kérj Akciós Ajánlatot 5 Perc Alatt - Most Válassz Minket

 • Kettős könyvelés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Precízek, gyorsak és megbízhatóak! Az iroda barátságos, családias, a német adó Tündérei kedvesek ;)

Fanni
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kettős könyvelés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény felújítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a konyhaszekrény felújítás átlagos ára 19500 - 36600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Székesfehérváron a konyhaszekrény felújítás szolgáltatáshoz már 46 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorrestaurátort Székesfehérváron?

Jelenleg 35 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorrestaurátort megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: konyhaszekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorrestaurátor segítségét?

Egy jó bútorrestaurátor a konyhaszekrény felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: bútorrestaurátor?

Ha a legjobb bútorrestaurátor segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A konyhaszekrény felújítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas