Hűtő feltöltése gázzal: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtő feltöltése gázzal árak: 6900-12900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtő feltöltése gázzal Szekszárdon?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Az egyszerűektől a nagyobb javításokig megoldjuk háztartási gépei és klímája problémáit. Főzne de tönkrement az elszívó vagy a sütő? Mi megjavítjuk.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt gyors kiszolgálás, kedvező ár!😊

Tisztelt megrendelők! Mosógéped szerelését és szervizelését bízd profikra! Bízd ránk! Ha nem forog a dob, ha nem indul, ha se kép se hang, ha zakatol HÍVJ és segítünk!

 • Hűtő feltöltése gázzal

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A kért munkát nagy hozzáértéssel, egy órán belül elvégezte!

A megoldások embere vagyok. Magas színvonalú munka, minőségi alkatrészekkel és alapanyagokkal, profi szakemberekkel. Szerelés gyorsan, reális áron, hétfőtől-péntekig!

 • Hűtő feltöltése gázzal

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Készségesek, korrektek, segítőkészek

Üdvözlöm! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Garancia a javításokra. Országosan. Bankkártyás fizetés. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Rendesek segítőkészek és ami nagyon fontos nem találnak ki semmi kamu csere dolgokat

H Skytec
2 éve

Üdv Radován vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Javítás esetén Díjtalan Kiszállás kedvező Ár Garancia Megbízhatóság Profi Munka.

 • Hűtő feltöltése gázzal

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm a korrekt hozzáállást. Meglepő volt ahogy a műszaki részt rendezték. Teljesítés előtt visszakérdeztek a gép pontos tipusára /adattábla fotó/ és csak annak azonosítása után intézték a szállítást. korrekt fizetési feltétetelek. Pontos szállítás. Úgy gondolom, hogy a vevő kiszolgálása megérdemli az öt csillagot.

Elektro
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtő feltöltése gázzal közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtő feltöltése gázzal: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a hűtő feltöltése gázzal átlagos ára 6000 - 11300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Szekszárdon a karosszéria horpadás javítás szolgáltatáshoz már 7 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hűtőgép szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 5 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAROSSZÉRIA HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok hűtőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált karosszéria lakatost hívnod ha a következőre van szükséged: karosszéria horpadás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy hűtőgép szerelő?

Egy jó karosszéria lakatos pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha hűtőgép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas