Hűtőszekrény ajtó javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény ajtó javítás árak — 5900-11100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 hűtőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Balazs/Sarosd

Balazs/Sarosd

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény ajtó javítás Szekszárdon?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Kedves érdeklődő! Mindent meg javitok. Ha kell házhoz megyek.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Profi, segitőkész csapat.

K. J.
2 éve

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép szerelés átlagosan 4 órás kiszállási idővel! Márkafüggetlen mosógép szervizelés, több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom!!!

Akár a helyszínen is megvárható Budapesten ingyenesen kiszállítunk! Minőségi, környezettudatos szerviz. 30 év tapasztalatával várjuk! Gyári alkatrészek. 12 hónap garancia.
 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, profi csapat. :)

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő Kerámia lap, Hűtő panel javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Gyors barátságos kiszolgálás Ajánlani tudom mindenkinek.

Szekszárd dolgozom, megyében is! Fedezzen fel Ariston Bojler Vízkőtelenítés. Eredmények több forrásból. Szerezzen Ariston Bojler Vízkőtelenítés. Fedezze fel találatok millióit itt. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan érkezett. A hibamegallapitas és kiszállás díja 7.000 Ft volt. A mosogatógép elektronikaja javíthatatlan. Bontasbol való cserére elojegyezve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény ajtó javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény ajtó javítás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a hűtőszekrény ajtó javítás átlagára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hűtőgép szerelőt Szekszárdon?

Most 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ LÖKHÁRÍTÓ FÉNYEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok hűtőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált karosszéria lakatost hívnod amennyiben a következőre van szükséged: autó lökhárító fényezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó hűtőgép szerelő?

Egy megbízható karosszéria lakatos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: hűtőgép szerelő?

Ha egy megfelelő karosszéria lakatos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autó lökhárító fényezés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas