Hűtőszekrény ajtógumi javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény ajtógumi javítás árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Barnabas

Barnabas

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény ajtógumi javítás Szekszárdon?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Minden munkára garanciát adunk, melynek mértéke: nettó 30000ft alatti javításoknál 6 hónap, nettó 30000ft felett 12 hónap. A javítási költségen felül, adódhat alkatrész költség is. Csak saját alkatrész raktárról dolgozunk, az alkatrész beszerzéseket mi végezzük, erre tudunk garanciát vállalni. A javítások 90% -ához nem szükséges alkatrész felhasználás!

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Bevittem a feleségem telefonját kijelzőcserére. Abszolút gyorsan és hatékonyan működött az úriember. Ár-érték arányban kiváló szolgáltatást kaptam. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, akinek jó iPhone szervízre van szüksége.

Szombathely dolgozom, megyében is! AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Segítség telefonon 0 Ft. Fix áron. Profi szakszerviz. Kiszállás 0 Ft.

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nulla segítőkészség ...

Üdvözlöm! Bojler javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Márkafüggetlen Javítás. Hétvégén felár nélkül. Villanybojler Javítás. S.O.S. Mosógép Szerviz.

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  5200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Egy barátságos, segítőkész szerviz. Mindent elmondanak amit a szerviz folyamatokról tudni illik. Ünnepek előtt vittem szervizbe a számítógépemet és annak ellenére, hogy figyelmeztettek várólistára 2 napon belül készen is volt a gépem. Kaptam kedvezmény kártyát is amit levásárolhatok. Köszönöm!

György, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Bízza rá a gépét megbízható szakemberekre, válassza a gyors javítást Bosch minőségben. Töltse ki az online javításmegrendelő lapot, csak pár percet vesz igénybe.

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Hozzáértő, lelkiismeretes és kedves dolgozók. Teljes az elégedettség!

Tisztelt Érdeklődő! Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Valós értékelések. . Írásban vagy telefonon. . Ingyenes ajánlatkérés.

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Elnézést az édesapám volt jelen minden rendben volt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény ajtógumi javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény ajtógumi javítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a hűtőszekrény ajtógumi javítás átlagos díja 6800 - 12800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hűtőgép szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek hűtőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható karosszéria lakatost keresned ha szükséged van erre: horpadás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi hűtőgép szerelő?

Egy jó karosszéria lakatos részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: hűtőgép szerelő?

Ha a legjobb karosszéria lakatos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A horpadás javítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas