Háztól házig szállítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 6 teherszállító közül! Korrekt háztól házig szállítás árak: 2600-4800 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 teherszállító most online

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Ferenc

Ferenc

Szállítás 0-24

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a háztól házig szállítás Szekszárdon?

2600 - 4800 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Szia! Én László vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapesti vagyok. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. fuvarszervezés Egerben vidéken, fotelágy, termőföld szállítás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 3,5 tonnás autó 2 rakodóval – 7500.-ft/óra költöztetés - 49.990 ft-tól további rakodók – 2500.-ft/óra Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Háztól házig szállítás

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ezúton is köszönöm a munkájukat, mindenben kifogástalanok voltak. Csak a legfelsőbb fokon tudoktudunk nyilatkozni mindazért, amit értünk tettek. Ismerőseimnek is fogom ajánlani Önöket, ha kérdeznek bennünket, esetleg szóba jön a téma.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Mihály vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Keressen bizalommal!

 • Háztól házig szállítás

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Ügyesen, a bútorok sérülése nélkül sikerült a 9-dik emeletről liftbe be nem férő bútordarabokat lehozniuk. Mindezt vidáman, jó kedéllyel. Mindenkinek ajánlani tudom őket! üdvözlettel Mihály (city)ről költöztünk (city)re. Korrekt módon tájékoztattak előre az árakról, pontosan érkeztek, szakszerűen rövid idő alatt átköltöztettek minket.

János vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalom: gyógyszeripar, ülőgarnitúra, gumi szállítás. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra költöztetés – 6500 ft/h 130 ft/km + rakodó 2000 ft/óra Várom megkeresésed!

 • Háztól házig szállítás

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Mindig őket hívjuk (kell ennél több?). Jánosék munkája teljesen rendben van.

János vagyok és teherszállítással foglalkozok. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix km díj 150 ft 1 db autó 2300 kg – 260-300.- ft/km. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Háztól házig szállítás

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Másnak is jó szívvel ajánlom. Köszönjük a gyors, precíz munkát. Találkozunk legközelebb.

Üdvözlöm! Attila vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Nagy tapasztalatom van szállítással. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . teherautó sofőrrel 5500 ft/h bútor házhoz szállítás 12000 ft 120 ft/km (nincs óra díj) + kiállási díj. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Háztól házig szállítás

  7300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Munkájukat köszönjük, szívesen ajánljuk Önöket mások figyelmébe is. A kommunikációjuk gyors és segítőkész, a megismert hat fő Munkatársuk pedig kulturáltan, nagy szakértelemmel végezte el a költöztetést. Ezzel a referencialevéllel szeretnénk megerősíteni elégedettségünket a szolgáltatásukkal kapcsolatban.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Zsolt. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. 7,5 tonnás autó 1 rakodóval – 11000.-ft/óra bútor házhoz szállítás 13000.-ft-tól autó, plusz egy rakodó sofőr – fix 8000.-ft + kiállási díj. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Háztól házig szállítás

  7700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Minden a megbeszéltek szerint történt. Elégedett vagyok.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító háztól házig szállítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Háztól házig szállítás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a háztól házig szállítás átlagára 2600 - 4800 Ft. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan válasszunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Szekszárdon?

Most 6 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZTÓL HÁZIG SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő feladattal kereshető meg: háztól házig szállítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a teherszállító?

A jó teherszállító pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: háztól házig szállítás?

A háztól házig szállítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy teherszállítót bátran megbízhatsz vele.

Olvas