Kerékpár szállítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 3 teherszállító közül! Korrekt kerékpár szállítás árak: 2400-4500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

0 teherszállító most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Levente

Levente

Ma is elvallalom.

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerékpár szállítás Szekszárdon?

2400 - 4500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

József vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 5 tonnás autó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 12000 ft-tól 4 db gumi, felnivel - 12000 f. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Kerékpár szállítás

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ők a legjobbak akiket ismerek. A legjobb, legbecsületesebb fuvaros.

Jó napot! Az én nevem Zoltán és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. A lakhelyem Budapest. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Kerékpár szállítás

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható vállalkozó. Régóta dolgozik nekünk Zoltán, mint alvállalkozó. Maximális pontot adok neki.

Üdv! Az én nevem Zsolt és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Kerékpár szállítás

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szakszerűek és gyorsak.

Vjász
2 éve

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Péter. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanitás 14000 ft/kiállás sittszállítás 15000 ft-tól zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥.

 • Kerékpár szállítás

  7600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Közvetlenek, precízek és nagyon mobilisak. Minden kérésünket igyekeztek teljesíteni. Minden tiszteletünk a fiúké! Nem egy könnyű munka a költöztetés, ők mégis jókedvűen és pikk-pakk hurcoltàk a nehéz dolgainkat a második emeletről. Még ebédidőt sem tartottak! 5 helyett 6 csillagot érdemelnek!? Családbarát szolgáltató, csak ajánlani tudjuk. Köszönettel: két kisgyermekes család

Hello, én Miklós vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Fuvarozás 7,5 tonnás teherautóval sofőrrel - 8000 ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 135 ft/km Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Kerékpár szállítás

  6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Két kisgyerekkel költöztünk egy családi házba. A költöztetők kedvesek voltak, segítettek a csomagolásban, és miután a bútorokat a helyükre tették, minden dobozt abba a szobába vittek, ahova való volt. Hosszas keresgélés után választottam Önöket. Csak ajánlani tudom Őket!

Szia! Én Szabolcs vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Kerékpár szállítás

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyorsan ment.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító kerékpár szállítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerékpár szállítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a kerékpár szállítás átlagos díja 2400 - 4500 Ft. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Szekszárdon a kerékpár szállítás szolgáltatáshoz már 4 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 3 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÉKPÁR SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk teherszállítót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált teherszállítót keresned akkor, ha a következőre van szükséged: kerékpár szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó teherszállító?

Egy megbízható teherszállító pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor teherszállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas