Tehertaxi: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 18 teherszállító közül! Korrekt tehertaxi árak: 5200-9800 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 teherszállító most online

Zsolt

Zsolt

Szállítás 0-24

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tehertaxi Szekszárdon?

5200 - 9800 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

A nevem Géza. Cégem székhelye itt van: Budapest. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Tehertaxi

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

20 éve a partnerünk Géza-ék. Maximálisan elégedettek vagyunk. Transzformátorházakban, szűk helyen is kiválóan végzik el a feladatokat.

László vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti vagyok. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. lomtalanítás – 2500 ft/m3 sittszállítás 20000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 6 m3 - 58000 ft + kiállási díj. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Tehertaxi

  5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Elégedett vagyok a munkájával. Szoktam László fuvaroztatni a Szövetkezet részére.

Hello, Viktor vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapesti vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (szállítás, heverő, háztól házig szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanítás - 2400 ft/m3 1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja – 12000 ft konténer rendelés – 30000 ft-tól. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Tehertaxi

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Legközelebb is titeket választunk, és mindenképpen ajánljunk másoknak. Köszönjük szépen a gyors és profi költöztetést a srácoknak. Még a kutyáinkat is kényeztették és rendkívül rugalmasak voltak. Emellett a magas szintű szolgáltatás mellett az árakban sem kellett csalódni. Így nem költöztünk gyomorideggel, sőt.

Ferenc vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. zöldhulladék elszállítás, rövid határidővel, papír felvásárlása is vállalok. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 11000.-ft/óra 8500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) teherszállítás - 7500 ft/óra Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Tehertaxi

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Teljesen elégedettek voltunk.

Hello, én István vagyok és fuvarozással foglalkozom. Cégem székhelye itt van: Budapest. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: veszélyes áruk, szállítmányozás, fagyasztott áru szállítás. Igény esetén csomagolással. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Az év bármelyik napján kereshetsz. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Általában 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7000.-ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) teherszállítás 125 huf/km-től árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Tehertaxi

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mind a daruzással, mind a fuvarozással maximálisan elégedettek vagyunk Istvánék munkájával

Dávid
2 éve

Sziasztok! A nevem Péter. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: bútorszállítás Magyarországon, bútorok szét- és összeszerelése, olcsó szállítás. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Az alapdíj: lakás lomtalanítás 12000 ft/alkalom sittszállítás 18 000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 3 m3 - 35000 ft. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Tehertaxi

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Meg voltam elégedve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító tehertaxi közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok