Gépi földmunka Szolnok szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 42 kertépítő közül! Korrekt gépi földmunka árak: 4200-8000 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 kertépítő most online

István

István

Ma is elvallalom.

Richárd

Richárd

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a gépi földmunka Szolnokon?

4200 - 8000 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Minden típusú kút teljeskörü tisztítása mindenfajta szennyeződés esetén. KÚTTISZTÍTÁS. Nagy mélységig Országosan.

 • Gépi földmunka

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A telefon csörgését nem hallják!

Földmunka Medence Pince ásás Tereprendezés Gépi Földmunka. Tereprendezés. Kertépítés. Épület Bontás. Termőföld szállítás. húsz éves tapasztalat. Pince ásás Sávalap ásás. Szolgáltatások: Földmunka, Térburkolás, Tereprendezés, Épületbontás.

 • Gépi földmunka

  1800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szeretném nézni mozi helyett a Netflix-et. Mikor tegyem?

Kertrendezés, gyümölcsfák metszése a tökéletes terméshozam eléréséhez. Teljeskörű kertészeti szolgáltatások az Ön igényeinek megfelelően. Ingyenes helyszíni. Felmérés. Szolgáltatások: Kertépítés, Térkövezés, Öntözőrendszer telepítés.

 • Gépi földmunka

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek, figyelmesek és segítőkészek az eladók, hasznos tanácsokat adnak a növénykékkel kapcsolatban. Mindíg megújuló a választék. Ajánlom mindenkinek!

Földmunka cégek, vállalkozók és lakossági ügyfelek számára. Bízza a munkát egy profi cégre. Jól szervizelt megbízható géppark. Nagy beruházáskohoz válasszon profi céget. Hatékony munkavégzés. Minőségi munkavégzés. Profi CAT Géppark.

 • Gépi földmunka

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Rendkívül szaktudás, elégedett vagyok a medencémmel

Bozótirtás, telektisztítás zöldhulladék elszállítással, vagy területre darálással. Ha látja ezt a hirdetést akkor van önnek 2 ajándékunk. Ingyenes árajánlat és kiszállás! ingyenes felmérés.

 • Gépi földmunka

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Unkorrekt a cég tulajdonosa

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő gépi földmunka közben Szolnokon

Kérdések és válaszok