Gipszkarton szerelés Szolnokon a te elképzeléseid szerint!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 37 gipszkartonozó szakember közül, 24500-45900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton szerelés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 gipszkartonozó szakember most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

erdekel.

Geza

Geza

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gipszkarton szerelés Szolnokon?

24500 - 45900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Otthonfelújítási céljaid megvalósításához ismerd meg az OTP-nél elérhető lehetőségeket. Megoldásainkkal segítünk, ha nem áll rendelkezésedre a felújításhoz szükséges összeg! Amiket vállalok: Panellakás felújítás; Dekorációs falfestés; Festés falra. Válasszon minket

 • Gipszkarton szerelés

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Hoffmann úr vállalta költözés előtt a házunkban az összes szoba újra festését, apróbb felújításokat (plafonon díszcsík kiegészítés, gipsz munkák). Bár sok munka volt, és felmerültek kisebb-nagyobb kihívások, így is végzett a megígért időben, ami nagy öröm, mert így időben tudunk mi is költözni! Munkája igényes, nagyon szép, abszolút elégedettek vagyunk az eredménnyel. Az se mellékes, hogy végig kedves volt, segítőkész és pontos. Örülök, hogy ilyen megbízható szakembert találtunk!

Precíz megbízhato munka határidőn belűl garanciával hívjon bizalommal!! Vigyázzunk egymásra! Fő profilunk: dupla gipszkartonozás; padlószerkezet, gipszkarton mennyezet tippek, illesztős tapétázás

 • Gipszkarton szerelés

  2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minden a korábban megbeszéltek szerint zajlott, a kialkudott árra semmilyen rejtett költség nem tevődött. Saját ötletekkel, segítőkészen állt a munkához.

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. ingyenes árajánlat. Szolgáltatásaink: Ajtó tapétázás; Glettelés előtti mélyalapozás; Meszelés. Lakásfelújítás Kedvező Árakon

 • Gipszkarton szerelés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann Úr tökéletes, korrekt munkát végez, mindenkinek csak ajánlani tudom. 60 négyzetméteres lakásunk kifestésével bíztuk meg, sötét színű falak fehérre festésében. A vakolati hibákat is tökéletesen kijavította. Nagyon rendes, korrekt, kedvező a munkadíja és nagyon precízen, tisztán dolgozik. A megbeszélt határidőn belül végzett. Nagyon hálásak vagyunk Neki.

Üdvözlöm épület és bútorasztalos munkákal foglalkoznom ,a régi től az új ig minden féle asztalos munkával foglalkoznom műhelyel szerszámal rendelkezek Amiket vállalok: gipszkartonozás ablakcsere után; gipszkarton j profil felrakása; gipszkarton legolcsóbban. garázskapu festés mázolás

 • Gipszkarton szerelés

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

2 szobás lakásunk kifestésével bíztuk meg. 6-8 mester közül azért őt választottuk, mert a lakás felmérésekor láttuk, hogy megbízható, alapos, korrekt, precíz és nyugodt, derűs személyiség. Nem csalódtunk a munka végzése közben és elkészülte után sem. Szépen és tisztán dolgozott. A szobák előkészítése, a ki- és visszapakolás kicsit lassan ment nekünk, de ő rugalmasan alkalmazkodott hozzánk. Szüleim megörökölt lakását is vele tervezzük kifestetni jövőre házasuló fiunknak. Megnézte a lakást, és tanácsolta a fiatalokat, ha ők szeretnék elvégezni a festést. Nekünk is adott tanácsokat néhány csempe felrakásához. (Jól is sikerült :) Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, és köszönjük a munkáját! Köszönet a Qjob is, hogy rátalálhattunk a mesterre!

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Feladatok amiket vállalok: fal gipszkartonozás ragasztással; padlószerkezet, gipszkarton függesztő pálca használata, javítás

 • Gipszkarton szerelés

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hoffmann úr 3 hétig dolgozott a lakásunkban és gyönyörü munkát végzett! Az összes helyiséget kifestette, az ajtókat és nyílaszárókat lemázolta. A munka nem volt egyszerü, mivel egy patináns, 4m belmagasságú, 80 nm-es polgári lakásról van szó, ehhez dimenzionált ajtókkal és ablakokkal. A munkavégzés olyannyira precíz és maximalista volt Hoffmann úr részéröl, hogy a végeredmény tényleg bármelyik lakberendezési újságban megállná a helyét. Kedves János, szép munkáját, barátságos és professzionális hozzáállását ezúton is nagyon köszönöm, és természetesen jó szívvel ajánlom tovább, mint Qjob!

Otthonunk teljeskörű felújítása vagy renoválása egy olyan átalakítási folyamat, mely során. az adott lakást az ügyfél új igényei szerint felújítják vagy átépítenek. Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Festés előtti falmosás; Erkély felújítás. Bontás

 • Gipszkarton szerelés

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hoffmann Úr kiváló szakember ! A szakmai hozzáértés, kiváló munkaszervezői tulajdonságai mellett megértő segítőkész embert ismertem benne. Tökéletes magas minőségű munkavégzés minden helyzetben alkalmazkodó szakember a legfőbb jellemzője. Javaslataival mindig érdekünket képviselte, az ígért határidőket tartotta, a munka végén a vele együttműködő takarítók munkáját is segítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Földvári Vilmos

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton szerelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton szerelés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a gipszkarton szerelés átlagára 16500 - 30900 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható véleményeket?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Szolnokon?

Most 30 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert keresned ha a következőre van szükséged: gipszkarton szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy profi gipszkartonozó szakember a gipszkarton szerelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megfelelő gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A gipszkarton szerelés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas