Teljes körű válaszfal gipszkartonozás Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 49 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt válaszfal gipszkartonozás árak — 13400-25200 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 gipszkartonozó szakember most online

Laszló

Laszló

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Kalman

Kalman

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a válaszfal gipszkartonozás Szolnokon?

13400 - 25200 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Lakásfelújítás generálkivitelezés, a lakásod tökéletes kényelméért mi mindent megteszünk. Mindent megteszünk a burkolástól a belső építészetig, hogy teljesen otthonos legyen minden. Tökéletes Otthonosság. Magas minőség. Évtizedes tapasztalat. Garantált költségvetés. Amiket vállalok: Csempe leszedés; Válaszfal gipszkartonozás; Ház külső színezés. Teljes körű ház felújítás

 • Válaszfal gipszkartonozás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gondosan és szépen dolgozik. Csak egyszerű glettelés+festésnek indult, de végül az ajtók mellett még a beépített szekrényt is lemázoltattuk, továbbá a radiátorcsöveket is, mert annyira elégedettek voltunk az eredménnyel. Az árat mindig korrektül lefixálta előre, nem értek meglepetések. Csak ajánlani tudom. Jó lenne, ha minden szakember így állna hozzá a munkához.

Lakásfelújítás Budapest Árak. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Hírek, tények és egyebek. Web, képek és videó. A teljes áttekintés. Non-stop információ. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Gipszkarton szerelés fa szerkezetre; Csempe festés. Teljeskörű lakás-ház felújítás

 • Válaszfal gipszkartonozás

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt Apa-Fia vállakozás. Megbízhatók, pontosak, igazi szakemberek. Lelkiismeretesek, precízek, szép munkát végeztek, mindenkinek ajánlom!

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Megbízható szakemberek. Feladatok amiket vállalok: Parketta csiszolás; Festés előtti falmosás; Ház külső színezés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Válaszfal gipszkartonozás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Mindent szerettünk a Jánosékban: a hozzáállásuktól kezdve egészen az elvégzett munka minőségéig.

Gipszkartonozással foglalkozó dinamikusan fejlődő kisvállalkozás Budapesten és környékén. Hívjon bennünket akár ingyenes helyszíni felmérésért 1-2 napon belül. Foglaljon időpontot. Gipszkarton. Gyors. Megbízható. Gipszkartonozás. Fő profilunk: függesztett gipszkartonozás; gipszkarton mennyezet készítése, gipszkarton függesztő pálca használata, nyílás záró

 • Válaszfal gipszkartonozás

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hoffmann úr decemberben dolgozott nekünk. A qjob.hu oldal segítségével vettem fel vele a kapcsolatot. Az első telefonbeszélgetéskor megfelelően tájékoztatott a határidőkről, az árakról is jó megközelítést adott. Részletes árajánlatot a lakás felmérése után kaptunk és ez nem is lett több a munka elvégzése után sem. Igazi mesterembert ismertünk meg benne mi is.

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj ajánlatot! Inygenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben. Négyszeres garancia. Szolgáltatásaink: belső vakolás gipszkartonozás olcsóbb; szigetelő előtétfal építése, belső oldalfalak elburkolása elburkolása gipszkartonnal vékony szerkezettel, helyreállítás

 • Válaszfal gipszkartonozás

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szerencsére megtaláltuk Hoffmann úrat a qjob.hu-n, mert mi is, mint sokan mások eléggé pórul jártunk a felújításunkat elkezdő mekkmesterrel. Nemcsak szakmailag, de emberileg is nagyon elégedettek voltunk vele. Ahogy már itt többen írták itt is, maximalista, munkájára precíz és igényes. Nemcsak a falat csinálta meg nagyon szépre (amit a mekkmester miatt sokat kellett javítania), hanem az ajtók is gyönyörűek lettek. Szükség esetén tanácsokkal is el tudott látni különböző építőipari területeken. Rugalmas, a felújítás/festés közbeni módosításainkat is szó nélkül megcsinálta. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a legjobb szakember, akivel életemben találkoztam. A munkadíja is nagyon kedvező, az előre megbeszéltek szerint alakult.

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj ajánlatot! Mindig időben. Inygenes felmérés. Rejtettköltségek nélül. Burkolásspecialista. Szolgáltatásaink: beltéri gipszkartonozás; gipszkarton munka, válaszfal gipszkartonozás 2x1 réteg knauf fw, mennyezet festés

 • Válaszfal gipszkartonozás

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Hoffmann úr egy rendkívül precíz, akkurátus és maximalista ember, és ezek a tulajdonságok nagyon jól jönnek, ha festésről van szó. Nálunk egy gyerekszobát és egy nappalit festett és tapétázott. Nagyon korrekt, készséges és rugalmas volt mindenben, a kapcsolatfelvétel után pár napra már kezdett is. Pontosan érkezett, segített a festékek és egyéb alapanyagok beszerzésében is. Emellett mindig kedves és türelmes volt, igyekezett a legkevésbé zavarni a kisgyerekes családi életünket a nagy felfordulás közepette. Köszönet a szép munkáért! Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember válaszfal gipszkartonozás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Válaszfal gipszkartonozás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a válaszfal gipszkartonozás átlagára 11600 - 21800 Ft/m. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Szolnokon a válaszfal gipszkartonozás szolgáltatáshoz már 43 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Szolnokon?

Jelenleg 33 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VÁLASZFAL GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert megbíznod akkor, ha erre van szükséged: válaszfal gipszkartonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a gipszkartonozó szakember?

A jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor gipszkartonozó szakembert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas