Minőségi gipszkartonozás Szolnokon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 39 gipszkartonozó szakember közül, 600-1100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkartonozás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 gipszkartonozó szakember most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

erdekel.

akos

akos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gipszkartonozás Szolnokon?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Lakásfelújítás generálkivitelezés, a lakásod tökéletes kényelméért mi mindent megteszünk. Mindent megteszünk a burkolástól a belső építészetig, hogy teljesen otthonos legyen minden. Tökéletes Otthonosság. Magas minőség. Évtizedes tapasztalat. Garantált költségvetés. Amiket vállalok: Csempe leszedés; Válaszfal gipszkartonozás; Ház külső színezés. Teljes körű ház felújítás

 • Gipszkartonozás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gondosan és szépen dolgozik. Csak egyszerű glettelés+festésnek indult, de végül az ajtók mellett még a beépített szekrényt is lemázoltattuk, továbbá a radiátorcsöveket is, mert annyira elégedettek voltunk az eredménnyel. Az árat mindig korrektül lefixálta előre, nem értek meglepetések. Csak ajánlani tudom. Jó lenne, ha minden szakember így állna hozzá a munkához.

Lakásfelújítás Budapest Árak. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Hírek, tények és egyebek. Web, képek és videó. A teljes áttekintés. Non-stop információ. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Gipszkarton szerelés fa szerkezetre; Csempe festés. Teljeskörű lakás-ház felújítás

 • Gipszkartonozás

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt Apa-Fia vállakozás. Megbízhatók, pontosak, igazi szakemberek. Lelkiismeretesek, precízek, szép munkát végeztek, mindenkinek ajánlom!

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Megbízható szakemberek. Feladatok amiket vállalok: Parketta csiszolás; Festés előtti falmosás; Ház külső színezés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Gipszkartonozás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Mindent szerettünk a Jánosékban: a hozzáállásuktól kezdve egészen az elvégzett munka minőségéig.

Gipszkartonozással foglalkozó dinamikusan fejlődő kisvállalkozás Budapesten és környékén. Hívjon bennünket akár ingyenes helyszíni felmérésért 1-2 napon belül. Foglaljon időpontot. Gipszkarton. Gyors. Megbízható. Gipszkartonozás. Fő profilunk: függesztett gipszkartonozás; gipszkarton mennyezet készítése, gipszkarton függesztő pálca használata, nyílás záró

 • Gipszkartonozás

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hoffmann úr decemberben dolgozott nekünk. A qjob.hu oldal segítségével vettem fel vele a kapcsolatot. Az első telefonbeszélgetéskor megfelelően tájékoztatott a határidőkről, az árakról is jó megközelítést adott. Részletes árajánlatot a lakás felmérése után kaptunk és ez nem is lett több a munka elvégzése után sem. Igazi mesterembert ismertünk meg benne mi is.

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj ajánlatot! Inygenes felmérés. Tiszta munka. Mindig időben. Négyszeres garancia. Szolgáltatásaink: belső vakolás gipszkartonozás olcsóbb; szigetelő előtétfal építése, belső oldalfalak elburkolása elburkolása gipszkartonnal vékony szerkezettel, helyreállítás

 • Gipszkartonozás

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szerencsére megtaláltuk Hoffmann úrat a qjob.hu-n, mert mi is, mint sokan mások eléggé pórul jártunk a felújításunkat elkezdő mekkmesterrel. Nemcsak szakmailag, de emberileg is nagyon elégedettek voltunk vele. Ahogy már itt többen írták itt is, maximalista, munkájára precíz és igényes. Nemcsak a falat csinálta meg nagyon szépre (amit a mekkmester miatt sokat kellett javítania), hanem az ajtók is gyönyörűek lettek. Szükség esetén tanácsokkal is el tudott látni különböző építőipari területeken. Rugalmas, a felújítás/festés közbeni módosításainkat is szó nélkül megcsinálta. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a legjobb szakember, akivel életemben találkoztam. A munkadíja is nagyon kedvező, az előre megbeszéltek szerint alakult.

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj ajánlatot! Mindig időben. Inygenes felmérés. Rejtettköltségek nélül. Burkolásspecialista. Szolgáltatásaink: beltéri gipszkartonozás; gipszkarton munka, válaszfal gipszkartonozás 2x1 réteg knauf fw, mennyezet festés

 • Gipszkartonozás

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Hoffmann úr egy rendkívül precíz, akkurátus és maximalista ember, és ezek a tulajdonságok nagyon jól jönnek, ha festésről van szó. Nálunk egy gyerekszobát és egy nappalit festett és tapétázott. Nagyon korrekt, készséges és rugalmas volt mindenben, a kapcsolatfelvétel után pár napra már kezdett is. Pontosan érkezett, segített a festékek és egyéb alapanyagok beszerzésében is. Emellett mindig kedves és türelmes volt, igyekezett a legkevésbé zavarni a kisgyerekes családi életünket a nagy felfordulás közepette. Köszönet a szép munkáért! Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a gipszkartonozás átlagos ára 2800 - 5300 Ft/m. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Szolnokon?

Ebben a pillanatban 30 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember ezzel a feladattal bízható meg: gipszkartonozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a gipszkartonozás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: gipszkartonozás?

A gipszkartonozás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy gipszkartonozó szakembert nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas